09-06-2015, 03:10 PM
(09-06-2015, 11:41 AM)'samanpetro' نوشته: سلام
من لیسانس مهندسی نفت دارم با معدل 15.5 ،البته نمرات دروس تخصصی خیلی خوبی دارم.معدلم فقط برای واحد های عمومی که خودتون بهتر میدونید اومده پایین. متاهل هستم و حدود 4 سال سابقه کاری مرتبط توی شرکت چینی و کانادایی دارم. الان برای گرفتن آیلتس دارم کلاس میرم.میخوام برای ارشد تو دانشگاه آلبرتا اپلای کنم.چنتا از دوستان قدیمم اونجا ارشد گرفتن که معدل کمتری از من داشتن.
برای پرداخت هزینه ها هیچ مشکلی ندارم یعنی گرفتن فاند برام مهم نیست.
شانسی برای پذیرش دارم؟؟
تا اواخر سال 2014 اپلیکشن این دانشگاه به طوری بود که اول یک سری فرم آنلاین پر می کردیم و بعد یک سری مدارک رو پست میکردین، ولی پس از آن الان اپلیکشن فقط به صورت آنلاینه و در صورت قبولی و پذیرفتن تحصیل در این دانشگاه شما مدارک رو ارائه میکنید.
با این مقدمات، هدف اول ارائه مطلب آغازین این بود که در حالت قدیم شما به راحتی میتونستین یک کاور لتر آماده کنید و در آن عنوان کنید که حاضرین تمام هزینه ها رو خودتون بپردازین و نیازی به کمک هزینه ها ندارین. این مسأله به طور قابل ملاحضه ای شانس پذیرش شما رو افزایش میده. لابه لای مدارکی که آپلود میکنید یک سری سوالات در مورد وضعیت مالی شما هست و اینکه چه نهادی هزینه های شما رو تقبل خواهد کرد. در همان قسمت هم حتماً اشاره کنید که مشکلی از این بابت وجود نداره و هزینه ها رو شخصاً تقبل میکنید.
جدا از مسأله پذیرش شما ممکنه در این رشته برای گرفتن ویزا به مشکل بر بخورید. پیشنهاد من اینه که حتماً برای چند دانشگاه در هر کشوری که مد نظرتون هست اپلیکشن بفرستید که در صورتی که با مشکل دریافت ویزا مواجه شدید گزینه های دیگری هم داشته باشید.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers