11-06-2015, 06:38 PM
در ضمن پیدا کردن شبکه های ایرانی به روحیه من خیلی کمک کرد همینطور وجود همخونه ای اگرچه مثل دوران بی همخونه ایم راحت نیستم ولی از تنهایی بهتره در ضمن پول تلویزیون هم نصف میشه وقتی همخونه ای دارید.پول تلویزیون یک قبضه که چه تلویزیون دارید چه ندارید باید این قبض رو پرداخت کنید.این قانونه. اینکه شما این هنر رو دارید که خودتون رو چطور سرگرم کنید خیلی مهمه. به مرور دوستانی پیدا میکنید و باهم برنامه های تفریحی میذارید مثلا استخر.واسه من این دوران سخت بود چون افتادم تو یک روستا که خیلی ساکت و آرومه.ولی روزهای شیرینی هم داشتم و میرفتم dorfcafe و با مردم آشنا میشدم یعنی شورای محل.یکشنبه ها میتونید صبحها تو مراسم مذهبی شرکت کنید و بعدش افراد باهم غذا و یا کیک و قهوه میخورن با هزینه کم و با هم آشنا میشن. هر روستایی یک CVJM داره که انجمن جوانان است مکانهای تفریحی هم داره مثلا بولینگ. من هم ماههای اول محیط رو خیلی گنگ میدیدم ولی الان وقتی تو همین روستا وارد اتاقم میشم احساس میکنم زندگیمو اینجا دوست دارم چون اطلاعاتم بالا رفته. و تعطیلات میتونید به شهرهای دیگه با بلیط مجانی دانشجویی در استان خودتون سفر کنید و جاذبه هاشو کشف کنید. یا با اینترنت زبان تمرین کنید.کم کم یاد میگیرید با محیط سازگار شید واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم
www.iran-livetv.comکانالهای ایرانی
www.iriptv.com
www.iran-livetv.comکانالهای ایرانی
www.iriptv.com
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت