13-06-2015, 11:49 AM
(13-06-2015, 10:42 AM)'ak_carrera' نوشته: دوستانی که وکیل دارند، میتونین لطف کنید به من و از وکیلهاتون بپرسید که ایا اشکال نداره که سابقه کار ماله کارخانهای باشه که مالکش پدر طرف باشه یا نه، البته خودم فردا با چند نفر قرار دارم، ولی خیلی لطف بزرگیه که نظر چند نفر مختلف رو داشته باشم،
دوست عزیز سوالی که از شما پرسیدن خیلی واضحه و ربطی به اینکه کجا کار میکردید یا مال کی هست شرکت نداره. شما چه به این موضوع اشاره کنید چه نکنید ، باید سوال اصلی رو جواب بدید و توضیح بدید که چطور بدون سابقه کار ، یکراست در پست مدیریتی وارد کار شدید. این موضوع که بگید کارخانه فامیلی اداره میشه و پدرتون شما رو در این سمت گذاشتن کمکی نمکینه. حتی شاید qualification های دیگه شما رو هم زیر سوال ببره.
بهتره تمرکزتون رو بذارید رو اینکه توضیح بدید در حین تحصیل در یک بازه زمانی طولانی (مثلا 2 سال) و در پی اینکه کارآموزی دانشگاهتون رو داشتید اونجا ، در شرکت یا کارخانه بعد اتمام کارآموزی شروع کردید به کار صورت پارت تایم. و چون سابقه خوبی داشتید و از عملکردتون در این مدت راضی بودن به شما یه پست مدیریتی جزء در بدو فارغ التحصیلی پیشنهاد کردن (مدیریت یه بخش کوچک با حتی 2 یا 3 نفر زیردست) بعد هم در طول زمان ارتقا شغلی گرفتید.
میتونید حتی بگید در این مدت (2 سال کارآموزی) تحت آموزش سرپرستتون بودید و کلی فوت و فن مدیریتی بلد شده بودید و کتابای مدیریتی می خوندید.
بهتره تمرکزتون رو بذارید رو اینکه توضیح بدید در حین تحصیل در یک بازه زمانی طولانی (مثلا 2 سال) و در پی اینکه کارآموزی دانشگاهتون رو داشتید اونجا ، در شرکت یا کارخانه بعد اتمام کارآموزی شروع کردید به کار صورت پارت تایم. و چون سابقه خوبی داشتید و از عملکردتون در این مدت راضی بودن به شما یه پست مدیریتی جزء در بدو فارغ التحصیلی پیشنهاد کردن (مدیریت یه بخش کوچک با حتی 2 یا 3 نفر زیردست) بعد هم در طول زمان ارتقا شغلی گرفتید.
میتونید حتی بگید در این مدت (2 سال کارآموزی) تحت آموزش سرپرستتون بودید و کلی فوت و فن مدیریتی بلد شده بودید و کتابای مدیریتی می خوندید.