(14-06-2015, 08:17 AM)'indefatigable' نوشته:از جواب شما بسیار تشکر میکنم. من از سایت ETS دیدم که شناسنامه مورد قبول نیست. به ETS ایمل هم زدم ولی فکر کنم دوشنبه جواب بدن. امیدوارم مشکلی نباشه ...
Unacceptable ID DocumentsThe following documents are not acceptable as primary or supplemental ID under any circumstances:
Any document that is photocopied or expiredAny document that does not bear your last name exactly (excluding accents, apostrophes and spaces) as it was used when registering for the testInternational driver's licenseDraft classification cardInternational student IDCredit/debit card of any kindNotary-prepared letter or documentBirth certificateSocial security cardEmployee ID cardAny temporary ID cardDiplomatic, consulate or embassy ID card
سلام،
من فکر نمیکنم مسئله ای باشه، و این مدارک و اعتبار اونها کشور به کشور فرق میکنه، همونطوری که ETS خودش برای هر کشور مجزا مدارک معتبر رو مشخص کرده. مراکز آزمون شناسنامه رو قبول میکنن چون شناسنامه تو ایران مدرک معتبری هست و اطلاعات مراکز آزمون هم قابل اطمینان هست چون از مقررات ETS پیروی میکنند و اگه مشکلی بود، مطمئنا تو لیست مدارک قابل قبول نمی نوشتند...
به هر حال اگر شما گواهینامه و یا کارت خدمت رو هم دارید میتونید یکی از این دو رو به جای شناسنامه ببرید و شناسنامه الزام نداره..این نوشته ی خود ETS هست:
من فکر نمیکنم مسئله ای باشه، و این مدارک و اعتبار اونها کشور به کشور فرق میکنه، همونطوری که ETS خودش برای هر کشور مجزا مدارک معتبر رو مشخص کرده. مراکز آزمون شناسنامه رو قبول میکنن چون شناسنامه تو ایران مدرک معتبری هست و اطلاعات مراکز آزمون هم قابل اطمینان هست چون از مقررات ETS پیروی میکنند و اگه مشکلی بود، مطمئنا تو لیست مدارک قابل قبول نمی نوشتند...
به هر حال اگر شما گواهینامه و یا کارت خدمت رو هم دارید میتونید یکی از این دو رو به جای شناسنامه ببرید و شناسنامه الزام نداره..این نوشته ی خود ETS هست:
نقل قول:در کل زیاد سخت نگیرید، شما قراره دو تا همراه خودتون ببرید که یکیش موید دیگری خواهد بود.Iran (Islamic Republic Of)All ID documents must include your name, photograph and signature to be acceptable.Acceptable Primary ID DocumentsTesting Within Your Country of CitizenshipThe following ID documents are acceptable for admission to a test center within your country of citizenship:
- Passport
- National ID
- Government-issued driver's license
- State or Province ID card, including those issued by motor vehicle agencies
- Military ID
موفق باشید
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)