15-06-2015, 09:13 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2015, 10:46 AM توسط siya_kh1983.)
(15-06-2015, 07:44 AM)'shahraz' نوشته:دوست عزیز
اصلا به این مسئله فکر نکنید این توی بررسی مدارک شما تاثیر ناچیزی داره و به هیچ عنوان موثق نیست چون شما هر اطلاعاتی بخوایید می تونید داخل مثلا LinkedIn بذارید.
نگران نباشید
به علت اینکه خیلی این موضوع اینجا داره مطرح میشه من خواستم یک موضوعی رو بگم
طبق این لینک شما موارد زیر رو برای سایت linkedin قبول کردین. بنابراین اطلاعاتی که دارین تو LinkedIn می تونه مورد بررسی قرار بگیره.
ولی یک نکته هستش... من اصلا فکر نمیکنم دوستان وقت این و داشته باشن که اصلا سری به LinkedIn بزنن. در هر صورت اکانت من از روز اولی که برای کانادا اقدام کردم اصلا مورد بررسی قرار نگرفته.
ولی اگه نگران هستین یا اکانت و غیرفعال کنید یا طبق رزومه ای که دادین فعلا لینکدین و تغییر بدین.
طبق این لینک شما موارد زیر رو برای سایت linkedin قبول کردین. بنابراین اطلاعاتی که دارین تو LinkedIn می تونه مورد بررسی قرار بگیره.
ولی یک نکته هستش... من اصلا فکر نمیکنم دوستان وقت این و داشته باشن که اصلا سری به LinkedIn بزنن. در هر صورت اکانت من از روز اولی که برای کانادا اقدام کردم اصلا مورد بررسی قرار نگرفته.
ولی اگه نگران هستین یا اکانت و غیرفعال کنید یا طبق رزومه ای که دادین فعلا لینکدین و تغییر بدین.
8.1. Dos. You agree that you will:
- Comply with all applicable laws, including, without limitation, privacy laws, intellectual property laws, anti-spam laws, export control laws, tax laws, and regulatory requirements;
- Provide accurate information to us and keep it updated;
- Use your real name on your profile;
- Use the Services in a professional manner.