15-06-2015, 04:24 PM
به نظرم بهتره همون ارشد دوباره در رشته خودتون رو انجام بدین، ترجیحا در گرایشی که در اون سابقه کار بیشتری دارید. می تونید در این مدت با شرکت هایی که در زمینه کار شما هستند آشنا بشین. می تونید در مدتی که دنبال کار در زمینه اصلی خودتون هستین به طور موقتی در یک کار جنرال فعالیت کنید.
(15-06-2015, 08:14 AM)'titi1357' نوشته: سلام دوستان
من از طریق SKILL WORKER در سال 2014 اقدام کردم . نمی دونم اگر کار مهاجرتم درست بشه توی کانادا چکارکنم. من ارشد مهندسی مواد از شریف دارم و 12 سال سابقه کار که مرتبط با رشته ام داشته ، دارم. وضعیت بازار کار در تورنتو چطوره؟ اگر کار خوبی پیدا نکنم در چه رشته ای و چه مقطعی ادامه تحصیل بدم؟ از طرفی شنیدم دکتری خیلی بازار کار نداره و فوق لیسانس بهتره. و ترجیح میدم ادامه تحصیل در رشته فنی نباشه و مدیریت بخونم. لطفاً اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -