16-06-2015, 02:40 PM
(15-06-2015, 10:10 PM)'Vicky' نوشته: ممنون از دلگرمیتون [img]images/smilies/smile.gif[/img] اما خب الان خیلی از شرکت ها نبروهاشونو از طریق LinkedIn پیدا می کنن ...خود من رزومه هایی که میومد اول از اون سایت بررسی می کردم ...و به هر حال اطلاعات خوبی میشه گرفت ..امیدوارم همینطور که شما میگید باشه و نداشتن LinkedIn تاثیری تو پرونده ما نداشته باشه ..الانم بخوام ایجاد کنم که خیلی جالب نیستدیرههههه
مرسی از توضیحاتتون البته ..این صحت مطالب رو که معمولا تو اکثر شبکه های اجتماعی باید رعایت کنیم وقتشو که دارن وگرنه اگر خیلی سرشون به پرونده های ما گرم بود که مثل دهلی سرعت داشتند !
موضوع دروغ نیست موضوع نبودن اطلاعات در شبکه های اجتماعی هست که مورد سوال بود [img]images/smilies/undecided.gif[/img]
ویک مورد جالب اینکه یکی از دوستان من همنام با یکی از افراد س-ی-ا--س---ی هست و اسم و فامیلش با اینکه خیلی کمه اما دقیقا با این شخص س-ی-ا--س---ی همنام و الان اسم اونو سرچ کنید فقط اسم اون شخص میاد ...ایشونم از اون طرف نگران چون بعد از چند ماه هنوز هیچی ![img]images/smilies/confused.gif[/img]
موضوع همنام... من یکی از دوستام اسمش محسن ر----ض---ا---ی---ی--- هستش... الان استرالیا هستش... اصلا هم هیچ مشکلی برای پیش نیومد... اسمش دقیقا همینه