17-06-2015, 08:44 PM
(15-06-2015, 09:16 PM)'babak2005' نوشته:سلام. روز خوش. در مورد پذیرش از دانشگاه های اتریش راهنمایی می خواستم. من دیپلم و پیش دانشگاهی علوم تجربی و کاردانی از دانشگاه آزاد دارم تو رشته تکنولوژی تولیدات گیاهی که از گروه کشاورزی هست و در حال دانشجوی ترم یک از دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی تو رشته مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی هستم. 33 سال دارم و می خوام برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم. اگر لطف کنید راهنمایی کنید با این شرایط بهترین گزینه ها کدوم دانشگاه ها و چه رشته هایی هستن که پذیرشم حتمی باشه ممنون میشم.
شما مطالب بخش اتریش رو نخوندی!!! تحصیل در دانشگاه ازاد در اتریش متاسفانه برای بیشتر دانشگاهها قابل قبول نیست شما باید از ابتدا لیسانس بخونی. و اینکه با این سن به نظرم خیلی نمیشه ریسک کرد هم دانشگاه و هم سفارت بهتون ممکنه گیر بدن. بهتره برای کشورهای مانند ایتالیا و اسپانیا و یا ترکیه و اروپای شرق اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public