18-06-2015, 01:33 PM
(18-06-2015, 10:15 AM)'pejman99' نوشته:مرسی از پاسختون.
من به دانشگاه مبدا میل زدم جریانو گفتم و پرسیدم نیازه اونجا باشم که هنوز جوابی ندادن. حالا میخوام بدونم من الان میتونم با ویزای دانشگاه اول مستقیما برم دانشگاه دوم. (یعنی می خوام بلیط برای دومی بگیرم) چون توی همین فروم یکی از دوستان گفت افسر فرودگاه چک میکنه که برای کجا I-20 داریم ولی خوب شنیدم بدون حضور تو دانشگاه مبدا فقط با تلفن میشه کارای انتقالی انجام داده.
حالا سوالم اینه که من میتونم مستقیما برم یه ایالت دیگه که I-20 مال اونجا نیست؟ (حدالقل اول برم دانشگاه مقصد بعد اگه نیاز حضوری برای انتقالی بود میرم دانشگاه مبدا)
الان من که به دانشگاه مبدا جریانو گفتم که می خوام انتقالی بگیرم و با توجه به اینکه پروسه کلیرنس من تموم شده و هفته بعد پاسپورتمو قراره بفرستم برای صدور ویزا امکانش هست که یه وقت تو این مدت دانشگاه مبدا بخواد I-20 منو کنسل کنه؟!!!
آخه این کار اصلا با عقل من یکی جور درنمیاد!! ولی چون توی همین فروم یکی از دوستان یه همچین احتمالی داده بود واسه همین پرسیدم که مطمئن شم.
آخه این کار اصلا با عقل من یکی جور درنمیاد!! ولی چون توی همین فروم یکی از دوستان یه همچین احتمالی داده بود واسه همین پرسیدم که مطمئن شم.