22-06-2015, 12:48 AM
(21-06-2015, 03:39 PM)'setareh2014' نوشته: سلام
ممنون از پاسختون. من با توجه به خوندن مطالب سایت یه سوالی برام پیش اومده. همانطور که در بالا گفتم من ابتدا لیسانس و فوق لیسانس محیط زیست خوندم و سپس لیسانس معماری و حالا با توجه به اینکه پذیرش فوق لیسانس معماری من درواقع ارشد دوم محسوب میشه و سنم 33 سال هست ، آیا این موضوع خیلی مشکل زا هست؟ با توجه به اینکه واسه دکترا هم اپلای کردم و چون مدارکم خیلی قوی نبود اکسپت نشدم و مجبور شدم که برای ارشد اقدام کنم چون امیدی به دکترای معماری نداشتم. البته یکی از اپلای های دکترا واسه spring 2016 هست که جوابش نیومده ولی زیاد امیدی بهش نیست.
ممنونم
سلام
شما در پاسخ آفیسر باید گپ موجود رو پوشش بدید اگر که نمی خواهید عنوان کنید که بار دومه ارشد می گیرید. بهتر بود که دکتری بود تا آفیسر کمتر شک کنه که قصدتون مهارجت به بهانه ارشد دوم هست. با این اوصاف انتخاب درست سفارت و همینطور آمادگی لازم برای سوالات آفیسر میتونه کمکتون کنه. امیدوارم پاسخ من به این تایپک مربوط بوده باشه.
شما در پاسخ آفیسر باید گپ موجود رو پوشش بدید اگر که نمی خواهید عنوان کنید که بار دومه ارشد می گیرید. بهتر بود که دکتری بود تا آفیسر کمتر شک کنه که قصدتون مهارجت به بهانه ارشد دوم هست. با این اوصاف انتخاب درست سفارت و همینطور آمادگی لازم برای سوالات آفیسر میتونه کمکتون کنه. امیدوارم پاسخ من به این تایپک مربوط بوده باشه.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull