22-06-2015, 08:44 PM
(22-06-2015, 06:21 PM)ftn نوشته: سلام،
برای من چندتا مورد پیش اومد با بروزرسانی سایت:
- با باز کردن صفحه فروم برای اولین بار، فونتها و صفحه به هم ریخت، که البته با ctrl - حل شد این مشکل.
- مشکل در امتیازدهی، که با آپدیت جاوا برطرف شد.
- با بازکردن بخش کتابخونه، به قسمت visa application وارد میشه!
- و اینکه به صورت اتفاقی تونستم به پست یکی از دوستان (فرید)، دوبار امتیاز بدم...
- و اینکه دیگه نمیشه پیام های پروفایل رو حذف کرد؟
(windows 7 ، firefox 38.0.5 )
ممنون
سپاسگزارم.
- لینک کتابخانه درست شد.
- منظورتون از این که تونستید به یک نفر دو بار امتیاز بدید چیه؟ یعنی برای یک پست تونستید دو بار به ایشون امتیاز بدید؟ میشه لینک پست رو بدید لطفا؟
- پیامهای پروفایل ظاهرا برای کاربران عادی قابل حذف نیست. بررسی خواهم کرد.
(22-06-2015, 07:38 PM)shubizkumbuli نوشته: سلام
از زحماتتون برای نصب نرم افزار جدید سپاسگزارم
فکر کنم با آخرین تغییرات انجام داده شده تعدادی از تنظیمات privacy بهم خورده. برای مثال پیام بازدید کننده من که غیر فعال بود مجدد فعال شد.
همچنین من دیگه تو کنترل پنل تنظیماتش رو نمی بینم.
امضا رو هم که می بینید به چه روزی افتاده :-)
- تنظیمات privacy فکر نکنم عوض شده باشه، اما تنظیمات پیام پروفایل تغییر کرده، چون قسمت پیام پروفایل به کل عوض شده و از پلاگین قبلی استفاده نمیکنیم. در نتیجه تنظیماتش هم جدیده. در کنترل پنل و در قسمت «ویرایش تنظیمات» باید قسمت رو با عنوان «پروفایل من» ببینید که از اون طریق باید بشه تنظیماتش رو عوض کرد.
- در مورد امضا، من امکان تغییر فونت رو غیرفعال کردم. به همین خاطر شما نمیتونید نوع فونت رو عوض کنید و اگر قبلا این کار رو کرده باشید، فقط کد تغییر فونت رو به شما نمایش میده.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.