(21-06-2015, 10:23 PM)anis نوشته: سلام من میخواستم برای دانشگاه میلان رما توره فلورانس برای مقطع فوق لیسانس برای رشته معماری اقدام کنم من معدل 16 دانشگاه ازاد با ی مقاله داخلی و در حال کار برای ایلتس لطفا راهنمایی کنید شانس پذیرش برای کدام یونی بیشتر و اینکه من میخواستم زمان دقیق برای اپلای برای ترم بهمن را بدنم .و اینکه اگه تا زمان مقرر نتونم مدرک ایلتس اماده کنم باید چکار کنم
سلام دوست عزیز
بر حسب اطلاعات خودم که تا حالا جمع آوری کردم عرض میکنم خدمتتون،
تا جایی که من میدونم سفارت ایتالیا فقط یک بار در سال و در یک بازه زمانی مشخص ویزای دانشجویی صادر میکنه که اون زمان هم الان گذشته.(دقیقش یادم نیست اما تو مارچ یا آپریل باشه فک کنم)
پس در نتیجه نمیتونی روی ترم بهمن امسال حساب کنی کما اینکه پذیرش اکثر دانشگاهایی که واسه فبریه دانشجو میگیرن هم گذشته.
پس صبوری به خرج بده و اطلاعات جمع کن و خودت رو آماده کن که بعد از عید برای سال 2016-2017 اقدام کنی.
اگر اشتباه میکنم دوستان با تجربه اصلاح میکنند حتما.
ویرایش-اصلاحیه: الان یادم اومد که در بسیاری از دانشگاها زمان پیش ثبت نام که از طریق سفارت یا کنسولگری ایتالیا انجام میشه 10 جولای اعلام شده بود.اما در مورد تشکیل پرونده ویزا مطمئن نیستم یه سرچ بکنی میفهمی که بازم فکر نکنم امسال شانسی داشته باشی.