(23-06-2015, 07:04 PM)IRAN1368DAMQAN نوشته: با عرض سلام و تشکر از لطف و توجه شما
شما با لیسانس مکانیک از دانشگاه دولتی با معدل بسیار کم 13 و اطاله ی زمان تحصیل و 26 سال سن ، کدام را ه را برای محقق شدن شرایط گرفتن فاند دکترا با رنک بالا در آینده پیشنهاد می فرمایید ؟
1 - گرفتن ارشد مکانیک از دانشگاه های خوب تهران و رزومه ی خوب ( GRE و ... )
2- قبولی دوباره در لیسانس مکانیک دانشگاه های معمولی یا آزاد ، تطبیق بعضی از واحدها و گرفتن دوباره لیسانس با معدل بالا و در زمان کمتر
( انجام چنین کاری برای اخذ پذیرش یک نکته ی منفی و عجیب به حساب نمی آید ؟)
3- شروع به تحصیل در رشته ی دیگری که به آن علاقه دارم ( طراحی صنعتی ) از ابتدا در مقطع لیسانس ؟
خیلی به راهنمایی نیاز دارم
از لطف شما متشکرم
سن در آینده برای دکترا مشکل ساز نیست ؟
راه اول: این روش جواب میده و دوستانی هستند که این راه رو امتحان کردهاند و موفق هم شدهاند. از دانشگاه خوبی با معدل بالا فوق رو گرفتهاند و مقاله خوب دادهاند و نمره TOELF و GRE بالا آوردهاند و تونستهاند پذیرش بگیرند.
راه دوم رو پیشنهاد نمیکنم، به نظر من این راه اتلاف زمان و به قول شما سوال برانگیز خواهد بود.
راه سوم: این راه هم ممکنه. احتمالا شما لازم نیست تمام واحدها رو دوباره پاس کنید و حدس میزنم که ظرف یکی دو سال بتونید لیسانس طراحی صنعتی بگیرید. تنها مسالهای که هست اینه که فکر میکنم شانس گرفتن پذیرش و به خصوص فاند برای رشته مکانیک بیشتر از طراحی صنعتی باشه. این مساله رو مد نظر داشته باشید.
سن برای دکترا در امریکا و کانادا عموما مشکلی ایجاد نمیکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.