24-06-2015, 04:57 PM
دوستان من پیشنهاد می دم دوستان مدیر لطف کنن یه تاپیک باز کنن در مورد خاطرات، ماجراها و اتفاقات شنیدنی و جالبی که تو این مسیر برای هر یک از ماها پیش اومده. من مطمئنم هممون از جمله خود من تو این زمینه خیلی حرفای شنیدنی و گفتنی داریم درباره اینکه اصلا چه طور شد وارد این مسیر شدیم (بعضیا مث خود من خیلی اتفاقی افتادن تو این مسیر)، چه مدت برای این کار زحمت کشیدیم، تو این مسیر چه اتفاقاتی برامون افتاد و خیلی حرفای دیگه. این تاپیکم فقط مربوط به بچه هایی که هنوز پاس ریکوئست نشدن نیست و مطمئنا همه بچه ها از جمله کسایی که الان کانادا هستن هم حرفای زیادی برای گفتن دارن.
شاید این کار کمی هم کمک کنه که اولا تو این شرایطی که خبری از عزیزان آفیسر نیست یه خورده فضا تغییر کنه و دوم اینکه هممون یادی کنیم از زحماتی که تو این مسیر کشیدیم و به هم به خاطر زحماتی که تک تکمون کشیدیم تبریک بگیم و یادمون نره اگه به امید خدا به هدفمون رسیدیم برای این کار تلاش کردیم و قدر راه نسبتا دشواری رو که طی کردیم بیشتر بدونیم و به خودمون بیشتر ببالیم.
شاید این کار کمی هم کمک کنه که اولا تو این شرایطی که خبری از عزیزان آفیسر نیست یه خورده فضا تغییر کنه و دوم اینکه هممون یادی کنیم از زحماتی که تو این مسیر کشیدیم و به هم به خاطر زحماتی که تک تکمون کشیدیم تبریک بگیم و یادمون نره اگه به امید خدا به هدفمون رسیدیم برای این کار تلاش کردیم و قدر راه نسبتا دشواری رو که طی کردیم بیشتر بدونیم و به خودمون بیشتر ببالیم.