22-11-2011, 08:35 PM
(22-11-2011, 07:26 PM)saeed_oroomy نوشته: یه سوال دارم.....یعنی اگه من برا spring یه جا پذیرش بگیرم....برا fall یه جای بهتر پذیرش بگیرم, نمیتوتم برم fall اونجا؟؟
به نظرم این حالت اصلا ترنسفر محسوب نمیشه! شاید هم اشتباه کنم ولی ترنسفر دو حالت داره:
یک) شما از دو تا دانشگاه برای یک ترم پذیرش گرفتید و می خواید از دانشگاهی که ویزاتون رو بر اساس اون گرفتید به یک دانشگاه دیگه برید. در این حالت بسته به شروع ترم دو دانشگاه دو راه دارید. اگر بین شروع ترم دو دانشگاه کم تر از 30 روز فاصله باشه شما به سرعت در عرض چند روز بعد از رسیدن به آمریکا با انجام کارهای اداری این کار محقق میشه. و اگر بیش از 30 روز فاصله باشه شما باید دانشگاه دوم رو یک ترم دیفر کنید و بعد از یک ترم کارهای انتقال رو انجام بدید.
دو) شما از یک دانشگاه پذیرش می گیرید و بعد از دو سه ترم اقدام به ترنسفر می کنید که باید فرم هایی رو پر کنید و روال پروسه پذیرش رو طی کنید که این حالت فقط مخصوص دانشجویان Undergraduate هست.
به نظرم حالتی که شما می گید اگر واسه Graduate باشه باید دانشگاه مبداء و مقصد رضایت بدند و اگر این کار عملی شد واحدهایی انتقال پیدا می کنند که در راستای گرایش دانشگاه مقصد باشه! این کار سخت تر میشه اگر شما از دانشگاه مبدا فاند هم گرفته باشید.