27-06-2015, 02:19 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2015, 02:26 AM توسط mohammadreza88.)
سلام دوستان،
میخوام به استادی بگم:
آیا پوزیشن های RA و TA در برنامه تون وجود داره؟ من واقعا مشتاقم به اینکه TA و RA باشم. اول بخاطر علاقهم به تدریس و مشارکت در گروه تحقیقی و دوم بخاطر تامین هزینه های من.
آیا گفتن چنین جمله ای در ایمیل دوم به استاد درست و صحیحه؟ ایرادی نداره در مورد مسائل مالی در همین ایمیل دوم صحبت کنم؟
و اینکه برای گفتن حرف بالایی متن زیر از نظر مفهومی و گرامری مناسبه؟
(اول ایمیل بهش گفتم پس من اپلای میکنم)
Nonetheless, * would you please let me know *, are there any RA* and TA* positions in your program*? I am really eager for being in those positions. *First, for my interest in Teaching and cooperating in research group. *Second, *for covering my expenses.*l
میتونم در همین ایمیل دومم به استاد در مورد scholarship هم سوال کنم؟ یا در همین حد که در بالا نوشتم کفایت میکنه و بیشتر از این برای ایمیل دوم زوده؟
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان بسیار ممنونم
میخوام به استادی بگم:
آیا پوزیشن های RA و TA در برنامه تون وجود داره؟ من واقعا مشتاقم به اینکه TA و RA باشم. اول بخاطر علاقهم به تدریس و مشارکت در گروه تحقیقی و دوم بخاطر تامین هزینه های من.
آیا گفتن چنین جمله ای در ایمیل دوم به استاد درست و صحیحه؟ ایرادی نداره در مورد مسائل مالی در همین ایمیل دوم صحبت کنم؟
و اینکه برای گفتن حرف بالایی متن زیر از نظر مفهومی و گرامری مناسبه؟
(اول ایمیل بهش گفتم پس من اپلای میکنم)
Nonetheless, * would you please let me know *, are there any RA* and TA* positions in your program*? I am really eager for being in those positions. *First, for my interest in Teaching and cooperating in research group. *Second, *for covering my expenses.*l
میتونم در همین ایمیل دومم به استاد در مورد scholarship هم سوال کنم؟ یا در همین حد که در بالا نوشتم کفایت میکنه و بیشتر از این برای ایمیل دوم زوده؟
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان بسیار ممنونم
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
"Frank Lloyd Wright"-