28-06-2015, 08:43 PM
(28-06-2015, 07:52 AM)Charming نوشته: درودبا سلام و تشکر از پاسختون
دوست عزیز شما احتمالا دارین واسه تافل یا شاید ایلتس میخونین. در این گونه موارد علاوه بر دانستن نسبی ساختارهای انگلیسی، باید با نوع سوالات نیز آشنا باشید. صرف کتاب خواندن به هیچ وجه نمیتونه فرد رو به مقصد برسونه. (یعنی الان مثل قدیم نیست و شما باید خودتون رو با منابع اینترنتی بیشتر آشنا کنید). البته اون زمون longman کتاب خوبی بود که حداقل یک بار بهتر بود قسمت رایتینگش خونده بشه تا کاملا با ساختار نوشتن آشنا بشید.
از آخر شروع میکنم: من ترجمه کتاب رو ندیدم ولی به شما اکیدا توصیه میکنم ترجمه رو نادیده گرفته و به اصل بچسبید. هیچ گاه ترجمه کتابی رو به خصوص اگر هدفش تدریس انگلیسی باشه نخونید. ممکنه در کوتاه مدت جواب بده ولی در بلند مدت قطعا به مشکل میخورید.
برای تقویت رایتینگ شما باید متون به نسبت زیادی خونده باشید. نگران نباشید. حتی در امتحاناتی مثل TOEFL , IELTS نیازی نیست جملات پیچیده ای استفاده کنید. حتی نگران گرامر هم نباشید. فقط بدونید افعال و قیود و صفت ها در کجا بکار میره کافیه، به خصوص که وقت زیادی ندارید. شما فقط باید بدونید چگونه بنویسید.
من به شما ویدیوهای NOTEFULL رو پیشنهاد میکنم که بسیار مفید خواهد بود. تا جایی که یادمه در این سایت پکیجش موجود بود و اگر هم نبود میتونید با جستجو google پیدا کنید. پس ابتدا یک نگاهی به longman بندازید و سپس سعی کنید با استفاده از notefull ساختار نوشتن رو تقویت کنید.
پ.ن: تمرین و تکرار تنها راه موفقیت در نوشتن است.
بااحترام،
ترکان
خیر، فعلا قصد شرکت در امتحان خاصی ندارم و با توجه به شرایط شغلی (صادرات) که دارم شدیدا نیاز به رایتینگ قوی دارم. (مکاتبه با شرکتهای خارجی)
بله، حق با شماست و زمانی که شروع به خوندن کتاب Grammer in english کردم فهمیدم که کتاب خیلی ساده توضیح داده و راحت میشه متن کتاب رو فهمید و دارم کتاب انگلیسی رو میخونم ( هرچند قسمت زمان ها کمی سخته ولی بازم قابل فهمه)
با این حال اگر بازم راهنمایی به نظرم رسید ممنون میشم دریغ نفرمایید.
با تشکر