28-06-2015, 10:13 PM
(28-06-2015, 11:16 AM)arioubarzan نوشته: سلام
ورود به صورت Pop-up و سنگینه. موقع خروج هم از صفحه جاری می برتت به homepage. نمیشه تو همون صفحه موقع لوگ آوت موند؟
درود
ورود به صورت pop up-ه ولی نمیدونم منظور شما از سنگین چیه. دیر باز میشه؟ قاعدتا باید بلافاصله باز بشه، اگر مشکلی در این مورد هست لطفا دقیقتر بگید تا بررسی کنم.
در مورد خروج، میشد که عملکردش رو تغییر داد، ولی ترجیح ما اینه که در نرمافزار کمتر دست ببریم و تغییرات رو محدود به مواردی کنیم که یا اشکالی وجود داره یا قابلیتی که استفاده زیادی داره مطابق انتظار کار نمیکنه. در مورد خروج به نظرم هیچ کدوم از این دو مورد وجود نداره. شما معمولا وقتی کارتون تموم شده از خروج استفاده میکنید و نباید اهمیتی داشته باشه که در همون صفحه باقی بمونه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.