28-06-2015, 10:14 PM
(28-06-2015, 06:35 PM)Charming نوشته: درود
دوست من، نظر خودم رو میگم و سایر دوستان اگر نظر دیگری داشته باشند بیان کنن. کلاس رفتن بیشتر وقت و هزینه هدر کردن هست. شما با سطح زبان متوسط میتوانید (نمیگم حالا به راحتی) نمره مورد نظرتون رو بگیرید. من راجع به کلاسها صحبتی نمیکنم چون اکثر دوستان هم اینجا حداقل به ادعای خودشون، خودشون خوندن!
البته اگر واقعا احساس نیاز میکنید،اینجا رو ببینید.
نکته مهمی که همیشه تاکید کردم، برای TOEFL نیازی به گرامر آنچنانی نیست. کافیه افعال و صفت ها و قیود رو در جای مناسب استفاده کنید. نهایت میتونید کتاب Grammer in use رو میتونید به صورت تفریحی بخونید!
اما واسه امادگی برای امتحان، من جای شما باشم وقت میگذارم و این فروم رو زیر و رو میکنم و جزوه و تجربیات دوستانی که نمره خوب گرفتن رو میخونم، مطمین باشید دستتون میاد چیکار کنین. وقت خوبی دارین. شما فقط چند روز به مطالعه فروم بپردازید و در یک کاغذ تمام منابع مورد نیاز رو به ترتیب انتخاب کرده و بخونید. در ماههای آخر شدیدا روی TPO ها وقت بگذارید تا هم خیر این دنیا و هم آخرت رو ببرید!
سوال جزیی تری بود مطرح کنید.
بااحترام،
ترکان
ترکان عزیزم ممنون از جواب عالی و کاملت
تاپیک هایی که گفته بودی رو سر زدم و کاری که گفتی رو به خوبی انجام دادم اما الان مشکل من اینه که تا یه محرک خارجی نداشته باشم مسلما کاری نمیکنم
کلاسی که گفتم (لغت و گرامر دکتر برزابادی) رو واسه همین محرک بودنش میخوام برم وگه نه کتاب grammer in use رو کامل بلدم
و التبه علت اینکه کلاس های کامل pre-toefl رو نمیرم واسه هزینشه که نمیخوام هم هزینه toefl بدم و هم pre-toefl
در نهایت ازت خواهش میکنم با وضعیتی که برات توضیح دادم بهترین پیشنهادی که داری رو بم بدی
ممنون