سلام بابک جان
من هم می خوام یک مشورتی در زمینه شانس برای دانشگاه های آمریکا در مقطع دکتری داشته باشم.
معدل لیسانس: 15.32
دانشگاه: آزاد واحد تهران جنوب
سال فارغ التحصیلی: 2002
رشته: مهندسی نرم افزار
5 سال سابقه کار آی تی (بیشتر انالیست و طراح سیستم)
معدل فوق لیسانس:A (رنج نمرات دانشگاه A-B-C-D-E) و F:Fail
دانشگاه استکهلم
سه تا درس رو هم TA بودم. (2 تا توصیه نامه خیلی خوب می تونم از استاد این دروس بگیرم)
رشته: علوم کامپیوتر و سیستم ها
مقاله ندارم و الان دارم روی نوشتن مقاله برای 2 تا کنفرانس کار می کنم (از روی تزم)
31 سال سن
1. ممنون می شم نظرت رو درباره احتمال و شانس پذیرش از دانشگاه های خوب امریکا بهم بگی (ترجیحا بین چه رنکی می تونم اپلای کنم)
2. آیا با توجه به اینکه دوره فوق به زبان انگلیسی بوده جی ار ای و تافل نیاز هست؟
(برای امسال عجله ندارم؛ ممنون می شم بدونم شانسم بدون داشتن مقاله و اگر مقاله ها چاپ بشه چقدر خواهد بود + اگه جی ار ای و تافل بگیرم. بیشتر می خوام برنامه ریزی برای سال بعد انجام بدهم)
ممنون
من هم می خوام یک مشورتی در زمینه شانس برای دانشگاه های آمریکا در مقطع دکتری داشته باشم.
معدل لیسانس: 15.32
دانشگاه: آزاد واحد تهران جنوب
سال فارغ التحصیلی: 2002
رشته: مهندسی نرم افزار
5 سال سابقه کار آی تی (بیشتر انالیست و طراح سیستم)
معدل فوق لیسانس:A (رنج نمرات دانشگاه A-B-C-D-E) و F:Fail
دانشگاه استکهلم
سه تا درس رو هم TA بودم. (2 تا توصیه نامه خیلی خوب می تونم از استاد این دروس بگیرم)
رشته: علوم کامپیوتر و سیستم ها
مقاله ندارم و الان دارم روی نوشتن مقاله برای 2 تا کنفرانس کار می کنم (از روی تزم)
31 سال سن
1. ممنون می شم نظرت رو درباره احتمال و شانس پذیرش از دانشگاه های خوب امریکا بهم بگی (ترجیحا بین چه رنکی می تونم اپلای کنم)
2. آیا با توجه به اینکه دوره فوق به زبان انگلیسی بوده جی ار ای و تافل نیاز هست؟
(برای امسال عجله ندارم؛ ممنون می شم بدونم شانسم بدون داشتن مقاله و اگر مقاله ها چاپ بشه چقدر خواهد بود + اگه جی ار ای و تافل بگیرم. بیشتر می خوام برنامه ریزی برای سال بعد انجام بدهم)
ممنون
لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.