29-06-2015, 07:48 PM
(29-06-2015, 11:41 AM)MBA_DBA نوشته: سلام
دوستان یه راهنمایی میخواستم من معدل کارشناسیم 15.33 از 20 بوده و ارشد هم 15.4 از 20 نمره پایان نامه در هر دو مقطع 19.50 بوده و هر دو مقطع رو در دانشگاه پیام نور خوندم کارشناسی رو در 6 ترم و رشته مدیریت بازرگانی و ارشد رو در 3 ترم رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل میخواستم بدونم با این معدل میتونم تو مقطع دکتری در دانشگا های کانادا در مقطع دکتری همین رشته و گرایش پذیرش بگیرم؟ یه سری از دوستان میگن با این معدل اصلا دکتری نمیتونی بخونی و معدلت طبق مقیاس 4 آمریکا و کانادا میشه جزو دانشجویان تنبل آیا این درسته؟ معدل کارشناسی و ارشد من طبق این مقیاس چند میشه؟
لطفا راهنمایی کنید من رو دیوونه کردن![]()
معدل من چه سطحیه خیلی کمه؟
اگر ممکنه چندتا دانشگاهی که امکان پذیرش توش با کمک هزینه دارم معرفی کنید.
من متولد 1371 هستم 2 مدرک فنی و حرفه ای در زمینه حسابداری دارم یکی سطح خیلی خوب و یکی خوب و 10 مدرک MBA در ضمن 5 مقاله دارم که یکیش که از پایان نامه کارشناسیم نوشتم در کنفرانس بین الملل علوم رفتاری و علوم اجتماعی ترکیه پذیرش شده و بقیه در دست چاپ هست و 4 توصیه نامه هم دارم.
برای زبان هم اقدام کردم و دارم میخونم.
سلام
خیلی از دانشگاه های کانادا هستند که مینیمم معدل آنها روی ۱۵ هست، شما باید نمره ی gmat بالا و نمره زبان بالا برای کانادا بگیرین ، زیاد روی فاند حساب نکنین اما ناامید هم نباشين ، برای دانشگاه های درجه ۲ یا ۳ هنوز شانس دارین، رشته دکتری شما رو نمیدونم چی میخوایم بخونیم اما روی dba زیاد حساب نکنین ، رقابت سنگینه، شما دانشگاه ساسکاچوان کانادا را ببينين .... از این دانشگاه ها کم نيست که شرط مینیمم ۱۵ دارن، به هر حال نگران نباشين، نمره آیلتس ۸ و gre عالی ، میتونه کمک بزرگی برای شما باشه اگه بتونين بگیرین.
موفق باشين