(03-06-2015, 11:14 PM)pejman99 نوشته:ممنون بابت راهنمایی.
البته منم منظورم رتبه US News تو رشته مکانیک بود که برای 2016 کانزاس 80 و لویی ویل 128. البته کانزاس فاندش برای یک سال تحصیلی (9 ماه) و اصلا معلوم نیست تابستون میتونم با استادی RA بردارم یا نه! تو کانزاس حدود 1500 هم سالیانه باید برای Health Insurance بدم که تو لویی ویل نباید بدم! از نظر هزینه ها ظاهرا هردو شهرهای نسبتا ارزونین و شهریت لویی ویل بهتره.
راستش تو هیچ کدومم که فعلا استاد ندارم و استادایی که تو زمینه کاری که می خوام کار کنم (ارتعاشات و کنترل) همچین آش دهنسوزی برای هیچ کدوم نیستن (شاید لویی ویل از نظر کمیت بیشتره باشه و به خاطر نوع فاندی که دارم دستم هم تو انتخاب استاد بازتر باشه)!
راستش خودم بیشتر به لویی ویل ترغیب شدم هم برای فاند بیشترش هم اینکه تا چهار سال تقریبا خیالمونو راحت کردن! فقط نمیدونم اصلا رنک دانشگاه تو این حدود تاثیری تو پیدا کردن کار یا پست داک داره یا نه! چون شنیدم اگه از یه حدی مثلا 20 30 دیگه بری بالاتر دیگه اختلاف رنک اینقدی مهم نیست!
درود
علاوه بر اینکه MaMi عزیز پاسخ دادند، میخوام اضافه کنم که اگر استادی پیدا کرده بودید میگفتم برید اون دانشگاهی که استاد پیدا کردید. صددرصد استاد از رنکینگ در چنین حالاتی مهمتره به خصوص که بحث شما هم کنترلی هست و مقاله خور به نسبت سختی داره پس قطعا استادی که مقاله زیاد داره میتونه کار شما رو راه بندازه.
ولی حالا میگم نظر من مثل نظر شماست. اگر فاند گرفتید از لوییویل برید و زیاد مته روی خشخاش نذارید. نداشتن فاند باعث ایجاد استرس و سردرگمی میشه. اگر نه بحث بین رنک به قول خودتون 30 و 120 بود حالا شاید دوراهی میشد گفت ولی مسیر شما دو راهه سختی نیست.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.