30-06-2015, 11:35 AM
(30-06-2015, 10:41 AM)Soltaan نوشته: جناب آریو برزن عزیز، اتفاقاً من همین دیروز داشتم استاتوس شما تو اسپردشیتو می دیدم و به این نکته توجه کرده بودم که تعداد افراد خونواده رو زده بودین 3 نفر. الان که گفتین مجردین یه بار دیگه رفتم چک کردم دیدم درست دیده بودم. آدم بیکاری هم نیستم که بخوام مچ گیری کنم فقط برام سوال پیش اومد که بالاخره شما به سلامتی ازدواج کردین یا مجردین هنوز؟ مگر اینکه بگین اون آریو برزن، شما نیستین. در این صورت لطفا بفرمایین ID شما تو اسپردشیت چیه.
پیشاپیش از جوابتون تشکر می کنم.
Ario Barzan عزیز که در اسپرد شیت ملاحظه کردید بنده نیستم. فکر میکنم ایشون با نام کاربری Oveisi اگر اسپل اشتباه نشده باشه در فروم قبل بودند.
کسانی که همدوره من هستند و یا قبل از من اپلای کردن و گاهی در تماس هستیم اسم کاربری من رو در اسپرد شیت میدونند. دلیل تعویض اسم کاربری در اسپرد شیت هم بحث مچ گیری هست که فرمودید. یکبار کاربری پاس ریکویست شده بودند و کاربری که مثل شما براشون سوء تفاهم به وجود اومده بود با ارجاع به تکستهای قبلی و پیام های خصوصی! مبادله شده ازشون میخواستن مچ گیری کنند. اینست که من برای اینکه دچار مساله مشابه ای نشم اسم کاربری خودمو فقط به دوستان معتمد گفتم.
شاد زی، مهر افزون