30-06-2015, 02:15 PM
(30-06-2015, 11:39 AM)Mehrap نوشته: سلام دوست عزيز دونفر ديگه hamedm و ronak5855 هم همزمان با شما آپديت گرفتن ، من هم ١٠ روز بعد از شما، همگي هم آفيسرمون ct هست ولي هنوز مديكال نگرفتيمسلاماگر مديكال من امروز فردا بياد (٦٠روز پر ميشه) بهتون اطلاع ميدم كه شما هم پيگيري كنيد ببينيد چرا واسه شما نيومده، اگر هم نيومد كه معلوم ميشه آفيسر عزيزمون ددلاين دوماه رو كلا تصميم دارن ناديده بگيرن و فقط بايد منتظر بود
وقتی خودم رو جای شما میذارم می بینم چقدر استرس آوره این وضعیت چون شما حتی نمی دونید که مشکل از کجاست، آیا ایمیل نزدن! زدن اما به شما نرسیده؟! یادشون رفته؟! مشکلی توی پرونده هست؟! پرونده ی شما رو گذاشتن زیر بقیه ی پرونده ها ؟

اما از بیرون که نگاه میکنم میگم درسته که فشار سختی رو تحمل می کنید اما خوش به حالتون چون از اون ور هم تا تابستون سال بعد آزادی دارید که لند کنید. اگه کسر پول دارید و میخواین جمع کنید، اگه دانشجو هستین و میخواین تموم کنین، اگه عروسی خواهرتونه، اگه میخواین توی هوا خوشی برین که بتونین راحت دنبال کار بگردین، اگه خدای ناکرده مشکل خانوادگی ای دارین و میخواین قبل از رفتن حل بشه و خیالتون از بابت خانواده راحت باشه، اگه تعهد کاری دارین به شرکتتون و........
دوستان حالا که در هر صورت دارین این فشار رو به تن می گیرید، پس بیاین به فال نیک بگیریدش.
Best Wishes