23-11-2011, 02:17 PM
(23-11-2011, 01:15 PM)alireza_in_cafe نوشته: خیلی ممنون.1- می دونم چی می گید، من هم این مشکل رو داشتم سر معدل. ولی راستش بدون اینکه مدرکی باشه که شما ثابت کنید این رو، خیلی نمی شه کاریش کرد. مثلاً اگه تو کارنامه تون رتبه شما و میانگین معدل کل دانشجوهای هم دوره رو زده باشه می تونید بهش اشاره کنید تو رزومه یا SOP. یا مثلاً اگر رتبه اول یا دوم آوردید گواهی رتبه از دانشگاه بگیرید و بفرستید. البته تو توصیه نامه هم استاداتون می تونن به نمرات خوب شما نسبت به بقیه اشاره کنند.
1- معدل رو درست می فرمایید اما بین ورودی های همسال خودم معدل خوبیه. همچنین از میانگین معدل هم ورودی ها 2 نمره بالا تره. اصولا مشکل ما این بود که استادا خیلی بد نمره می دادند. هر درسی ماکزیمم نمره 15-16 بود (برعکس شریف یا تهران). راهی هست که به کمیته تصمیم گیری این مورد رو بفهمونیم؟
2- بنظرتون دوباره GRE بدم؟ چون کلا 2 هفته خوندم واسش.
2- ببینید همین الان هم بدون شانس نیستید برای فاند گرفتن. اگر استادی بتونید پیدا کنید که از رزومه شما خوشش بیاد ممکنه بتونه ساپورتتون کنه. اما اگر بخواهید اما و اگر توش نباشه و شانستون بره بالا، من توصیه می کنم رو GRE خیلی سرمایه گذاری کنید. اینطوری یک سال ممکنه عقب بیفتید. از نظر زمانی باید ببینید ارزش داره یا نه.
شما شانستون با نمره GRE مثلاً بالای 1250 خیلی بالاتر می ره. البته Q هم بتونید نمره کامل بگیرید خیلی خوب می شه. با توجه به نمره آیلتستون و تغییر شیوه آزمون GRE که بیشتر حول کاربرد لغات در متن و ریدینگ هست، فکر می کنم دور از دسترس هم نباشه.
موفق باشید.