01-07-2015, 07:25 AM
(01-07-2015, 05:00 AM)arc نوشته: دوستان سلام، من بعضا شنیدم قانون آزاد کردن مدرک با روش عدم کاریابی لغو شده و دیگه نمی شه از این روش استفاده کرد و تقریبا نا امید شده بودم که الان دیدم این تاپیک فعاله خیلی خوشحال شدممی خواستم بدونم حرفی که قبلا شنیده بودم اشتباهه یا اینکه دوستانی که اینجا پست می ذارن قبلا اقدام کردن؟
اگه ممکن باشه چند تا سوال مبتدی هم داشتم که ممنون می شم جواب بدین![]()
- من پارسال شهریور فارغ التحصیل شدم و برای اواخر بهار سال آینده مدرکمو لازم دارم، به نظرتون الان اقدام کنم بهتره یا بمونم دقیقا 6 - 7 ماه قبلش؟ (خوشبختانه مشکل خدمت ندارم)
- مسئول اداره رفاه دانشجویی گفتن وام های دانشجویی هم که گرفتیم یکجا باید تصفیه شه، این کارو همون اول که می ریم درخواست بدیم باید انجام بدیم، یا بعد از اینکه 6 ماه گذشت و همه چی اوکی شد، خواستیم مدرکو بگیریم هم می شه پرداخت کرد؟
- یه ابهامی هم که تو ذهنم هست اینه که آیا واقعا کاری پیش نمیاد؟ میترسم برم درخواست بدم فردا بگن پاشو بیا برات کار پیدا کردیم بدتر تو دردسر بیفتم؟!
همین الان تو کاریابی ثبت نام کنید و 6 ماه بعد هم برید برای انجام کارهاش. زمانی که میخواستید برای آزاد کردن مدرکتون اقدام کنید باید قبلش وام رو تسویه کنید.
بعضی از کاریابی ها ازتون میپرسن که برا آزاد کردن مدرک میخواید یا کار. هرچند بههرحال میشه کاری رو هم بنا به دلایل منطقی قبول نکرد ولی میتونید پرس و جوو کنید شاید از این کاریابی ها پیدا کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا