01-07-2015, 12:05 PM
(29-06-2015, 01:42 PM)acronia نوشته: سلام
معدلتون مناسبه ولی واسه ارشد خیلی بالا نیست پس وقتی اپلای کردید تاکیدتون باید رو مقالات باشه البته اگر به مقیاس 4 ببرید بیشتر میشه معدلتون احتمالا. تافل رو معمولا دانشگاهها واسه دکترا استانداردشو کمی بالاتر میذارن. بسیاری از دانشگاهها رو دیدن که به جای 80 گذاشتن 85 و یا 90 ولی خیلیاشون هم اینطوری نیستن. پس سعی کنید بالای 90 شید. دنبال استاد زیاد بگردید. سعی کنید قانعشون کنید که مطالب رو اشراف دارید. برای جی آر ای هم اکثر قریب به اتفاق دانشگاههای آمریکا مینیمم رو 145 برای وربال 155 و 3 برای رایتینگ گذاشتن. پس اگر وقت زیادی روی جی آر ای نمیذارید. حد اقل اینا رو پاس کنید. منم همین کارو کردم. در کل نگران پذیرش نباشید. اگر خوب بگردید و عاقلانه اپلای کنید حتما پذیرش میگیرید. من به شما با این شرایطتون دانشگاههای آمریکا و استرالیا رو پیشنهاد میکنم. حدس میزنم از دانشگاههای پلیتکنیک نیویورک و دانشگاه بین المللی فلوریدا بتونید پذیرش بگیرید چون مشابهشو قبلا دیدم. البته اونا دانشگاههای دولتی تهران بودنا(تاثیر کمتره ولی بی تاثیر هم نیست)
ممنون از پاسخ کاملتون دوست عزیز،
من میخوام کل فرآیند پذیرش رو بسپارم به یه موسسه معتبر اعزام دانشجو.
به نظر شما تو بحث گشتن تعداد استاد زیاد و قانع کردن استاد و ... اونا بهترن یا خودم انجام بدم؟
ضمنا من پذیرش با فاند کامل میخوام. یا یه جور باشه که حداقل از ترم دو به بعد حقوق بگیرم و نخوام از ایران پول بفرستن. به نظرتون ممکنه؟