(01-07-2015, 01:25 PM)mahdi.khoie نوشته: سلام
من میخوام یه نسخه از نمرۀ تافل برای خودم ارسال بشه (چون یک دانشگاه که میخوام اپلای کنم کد تافل نداره و باید کارنامه رو با مدارک خودم ارسال کنم براشون) چیکار باید بکنم؟ آدرس کجا رو باید بدم؟ شنیده بودم میشه آدرس سنجش رو بدم بیاد اونجا برم بگیرم درسته؟ روند کار چیه؟
و در آخر اینکه چقدر طول میکشه کارنامه برسه به سنجش؟
ممنونم
درود
من قبل از جواب سوال توصیه ای به شما دارم: شما خودتون یه پرینت از کارنامه تهیه کنید و یه ایمیل به اداره admission دانشگاهتون بزنین شرایط رو توضیح بدین و بگین من کپی رو الان میفرستم اصل رو موقع اومدن میدم. در این حالت وقتتون هدر نمیره و نگرانیتون هم از بین میره.
کدوم کشور حالا میخواد بره این کارنامه؟
بله شما میتونید با سنتری که امتحان رو برگزار کردین، هماهنگ کنین و بگین من میخوام کارنامه بیاد به اون آدرس و من بیام از شما بگیرم. خودشون راهنمایی میکنن چیکار کنین. اینکه کی برسه بستگی به اون بالایی داره! گاها دیده شده ETS فارغ از آدرس وارد شده توسط Applicant، کارنامه کاغذی رو به آدرس test center ی که داوطلب در اون آزمون رو داده، فرستاده. به پست شهرتون هم سر بزنید.
البته خوب بعضی ها خوش شانس تشریف دارن و کارنامه کاغذی میرسه خونشون (یا آدرسی که موقع ثبت نام دادن). واسه بنده 47 روز بعد امتحان رسید. من دوستی داشتم 82 روز بعد رسید کارنامش. انگار رفته کلیرنس سفارت آمریکا
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.