01-07-2015, 01:45 PM
(01-07-2015, 01:07 PM)acronia نوشته: من درباره موسسات آگاهی کامل ندارم ولی اینو مطمئنم که همون کاری رو میکنن که شما خودتم میتونی انجام بدی. مثلا ملزومات دانشگاههای مختلف رو میبینن و با توجه به شرایط شما به جای شما و با مدارکی که شما به اونا دادید واستون تو پورتال دانشگاه های مورد نظر ثبت نام میکنن (اپلای میکنن) تازه توصیه نامه ها رو هم خودتون باید تهیه کنید نه اونا و پول اپلیکیشن فی هم پای خودتونه. از طرفی دقت کنید موسسات نمیتونن با استاد صحبت کنن منظورم اینه که وظیفه قانع کردن استاد در نهایت با خودتونه. موسسات فقط در مورد ثبت نام و کاغذ بازی های هنگام اپلای متبهر هستن(تا اونجا که من میدونم اینجوریه چون تا حالا ندیدم موسسات بگن ما استاد پیدا میکنیم واستون! این رشته تخصصی شماست اونا که نمیتونن مثلا راجع به نیروی فشاری در عدد رینودلز فلان با استاد تبادل نظر کنن یا از طرف شما ایمیل بدن یا با اسکایپ مصاحبه کنن). یه هر حال اگر هم خواستید به دلیل کمبود وقت و یا خاطر جمعی اپلایو بسپارید به اونها، هرگز 100 در 100 کارو ول نکنید و خودتون هم در تکاپو باشید. نگران هم نباشید آخرش اینه که مثلا استاد پیدا نمیکنید و مجبور میشید همینجوری اپلای کنید که اصلا هم بد نیست فقط هزینه بیشتری باید بپردازید. من دوست خودم استاد پیدا نکرد اخرش 8 جا اپلای کرد و دو جارو فول فاند گرفت مقاله هم نداشت. البته نمره جی آر ایش عالی بود. واسه دکترا معمولا فاند میدن و کلا هم راه میان.
والا اونطور که من فهمیدم کار پیدا کردن استاد و مکاتبه اولیه رو اونا انجام میدن. یعنی با کلیدواژه هایی که من در اختیارشون میذارم میرن سراغ دیتابیس هایی که دارن و از اونجا با همه دانشگاه ها و استادای مرتبط مکاتبه میکنن. البته جاهایی که کار به تبادل نظر میرسه به من منتقل میکنن و هماهنگیم. ولی قسمت سخت کار رو اونا انجام میدن.
بالاخره بعد از چند سال تجربه دیتابیس های دارن که من حالا حالا ها نخواهم تونست. مثلا ممکنه اونا استاد و دانشگاه هایی رو بشناسن که من با چند ماه سرچ کردن هرگز بهشون نخواهم رسید و بتونن فاندی رو بگیرن که من به این راحتی ها نخواهم تونست.
بعدا هم که کار به اپلای کردن رسید، فیدبک های مثبت رو به من منتقل میکنن تا من از بینشون انتخاب کنم و اونا کاراشو انجام میدن.
منتها گفتن یا به ما بسپار یا خودت انجام بده. هر دو با هم نمیشه، چون موازی کاری میشه و ممکنه تکرار پیش بیاد اونوقت بد میشه.
در مورد فاند موسسه میگه ما به احتمال 95 درصد پذیرش رو قول میدیم، ولی فاند پنجاه پنجاه هست دست ما نیست.
نگرانی من از اینه که پذیرش بی فاند بگیرن برام اونوقت مجبورم یکی دو ترم اول 60 70 میلیون هزینه کنم اونجا. از یه طرفم هر جور بررسی کردم دیدم احتمال نتیجه گرفتن اونا بیشتر از منه. نمیدونم چه کنم!!