(01-07-2015, 01:55 PM)morishadmehr نوشته: کل فرآیند پیدا کردن و اپلای و مشاوره ویزا رو 4 تومن میشه. من با خودم میگم اینجا 4 تومن هزینه کنم ولی یه جای بهتر یا یه فاند بهتر بگیره به صرفه تره تا بخوام اونجا دلار هزینه کنم.
از اون طرف هم من میتونم هر دانشگاه یا ایالتی که مد نظرمه به اونا همون اول توصیه کنم. ضمن این که به من گفتن ما بدون استثنا به همه جاهایی که رزومه شما حداقل های اونجا رو داره مکاتبه می کنیم. و این که قبل از اپلای مجددا یه لیستی از فیدبک های مثبت به من ارایه میدن و من هستم که انتخاب میکنم. ازین بابت نگرانی ندارم.
پیدا کردن و ایمیل زدن هم با اوناس. اگه قرار باشه این کارارو خودم بکنم که دیگه ارزشی نداره قرارداد بستن با اونا. ولی گفتن هر جا کار به سوالای تخصصی و تبادل نظر رسید با شما هماهنگ میکنیم.
نگرانی من فقط از اینه که فاند خوب هم میگیرن یا به پذیرش که برسن کار رو رها میکننو میگن ما که گفتیم 50-50 هست!؟
درود
متاسفانه بحث داره از پذیرش در آمریکا منحرف میشه. من نظر خودم رو گفتم. حالا دوستان دیگری نظر بدن و تصمیم با شما. فقط پیشنهاد خوبی دارم اونم اینه که اینجا رو بخونین حداقل.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.