04-07-2015, 09:58 PM
(04-07-2015, 09:44 PM)math1 نوشته: به نام خداوند پیوند دهنده قلب هاوقتی بطور پیوسته شما سابقه کار دارین قانونا نمی تونید از طریق کاریابی مدرکتون رو آزاد کنید. حتی اگر تمام وقت هم نبوده باشه بهرحال سابقه کاره. در مورد اینکه سابقه کار نیمه وقت رو چند سال حساب میکنن من در موردش اطلاعی ندارم. اگر از آموزش دانشگاه سوال کنید اونها براتون حساب می کنن. با کپی گواهی موقت کاری نمی تونید بکنید. باید گواهی موقت رو بهشون ارائه کنید.نهایتا اینکه تحصیل مساوی سابقه کار نیست.
با سلام و احترام
من دانشجوی دکتری هستم و از زمانی که دانشجوی ارشد بودم سابقه بیمه برایم رد می شده است اما تعداد روزهای آن کامل نبوده. مثلا 15 روز در ماه. الان 5 سال است که برایم سابقه بیمه رد می شود. فقط لیسانس را دانشگاه آزاد بوده ام و ارشد و دکتری در دانشگاه سراسری میباشم. اکنون میخواهم مدرک ارشدم را آزاد کنم و پس از پایان دکتری، مدرک دکتری را هم آزاد کنم. دخترم پس مشکل سربازی را ندارم. قصدم این بود که 6 ماه قطع کنم تا به کمک کاریابی مدرک ارشدم را آزاد کنم و از مدت زمان کارم هم برای آزاد کردن مدرک دکتری ام استفاده کنم. اما با سرچ در سایتها متوجه شدم که زمانی که دانشجو هستم نمی شود مدرکم را آزاد کنم و اینکه اصل گواهی موقت ارشد را باید داشته باشیم که آن هم دست دانشگاه است. و دیگر اینکه مدت زمان کاری که همزمان با تحصیل باشد مورد قبول وزارت علوم نیست پس کلا زمان کارم و بیمه ام نیز به دردم نمیخورد. و حتی اگر به درد بخورد آیا چون بیمه نصف رد میشده پس مدت 2.5 سال حساب مس شود؟ میشه راهنمایی کنید. اگه من بیمه ام را قطع کنم و به کاریابی مراجعه کنم و نگم که دانشجویم، آنها استعلام میکنند و دیگر اینکه بگویم گواهی موقتم را گم کرده ام و نگویم دست دانشگاه است و کپی آن را ببرم می شود کاری کرد یا باید تا زمان فراغت از دکتری صبر کنم. ضمن اینکه وقتی تحصیل را کار میدانند پس چرا نمی شود به کمک همین دانشجوی دکتری بودن مدرک ارشدم را آزاد کنم؟؟؟؟ تشکر فراوان. شاد باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا