04-07-2015, 11:37 PM
(04-07-2015, 11:21 PM)faeze23 نوشته: سلام دوستان
یک سوال داشتم نمیدونم جای مناسبی پرسیدم یا نه.
یک مقاله خوب دارم برای سابمیت کردن در یک ژورنال برنامه ریزی منطقه ای. تو یک بلاگ خوندم تعداد منابع تاثیر مهمی در روند پذیرش داره. مقاله من در مورد کیفیت محیطی یک منطقه است که برای منابعش از رفرنسهای معتبری استفاده کردیم و اطلاعات میدانی خوبی داره فقط چون تو این زمینه زیاد کتاب و ژورنال نیست تعداد منابع مون زیر بیست تاست ولی از رنج مختلف انلاین و کتاب و مقاله داخلی و خارجیه. حالا نمیدونم واقعا تعداد منابع برای سابمیت کردن و داوری و پذیرش مهمه یا کیفیت کار.
ژورنال مورد نظر ایمپکت 1.6 داره.
ممنون از راهنمایی تون.
درود
فرآیند مناسب بودن پذیرش مقاله همانند پذیرش در دانشگاهها هست. نمیشه گفت فقط مثلا عامل تعداد منابع مهم هستش یا مثلا فقط عامل زبان یا تیوری عالی باشه حتما پذیرفته میشه یا حتی مقالات experimental.داشتیم دوستانی که اعم از خودم، مقاله ای با کیفیت بسیار بهتر از یک مقاله ای با موضوع همسان که چاپ شده بود نوشتیم، قبول نکردند.
معمولا 20 رفرنس کم هستش ولی شما میتونید با نگاه کردن به مقالات ژورنال مورد نظر حدس بزنید که داوران روی منابع تا چه حد احتمال دارد حساس باشند. من جای شما باشم رفرنس ها رو بیشتر میکنم و همچنین refer میدم بیشتر به مقالات اون ژورنال که تاثیر زیادی داره واقعا در پذیرش.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.