05-07-2015, 01:53 PM
سلام دوستان عزیز
انشالله ایام به کام باشه
ارادتمند شما هستم.
سوالی داشتم و خواهش داشتم شانس من رو یک بررسی بفرمایید
من با اینکه مهندسی خوندم اما علاقه اصلیم مدیریت و مخصوصا finance هستش.
میخواستم بدونم برای ارشد یا دکترا کدومش برم بهتره هم از نظر شانس برای فاند و هم از نظر بازار کار در آینده.
اطلاعاتم در مورد دانشگاههایی که شانس دارم کمه و ممنون میشم دوستان هر اطلاعاتی در هر سطحی دارند در میون بگذارند... هرچه جامع تر فرمایشاتتون رو بگید راه جلوی من هم روشن تر میشه... تنها مرجعی که من الان بهش اعتماد دارم این فرومه.
پیشاپیش ممنون و خواهشمندم من رو از لطفتون بی بهره نکنید.
این ترم فارغ التحصیل شدم از لیسانس مهندسی برق - کنترل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی. معدل دوسال آخر: 15.5 و معدل کل: 15
GRE: Quant: 170, Verbal:165, A.W:4
( TOEFL: 115 ( Reading:28, listening:30, speaking:28, writing:29
مقاله ندارم.
3 سال سابقه کار پارت تایم به عنوان مهندس مشاور در حوزه مهندسی برق و مدیریت سرمایه گذاری و مالی.
نیاز به فاند کامل دارم و اولویت فاند و بعد رنک دانشگاه هستش برام.
نرم افزار اینا مسلطم:
C++ , MATLAB , یه سری نرم افزارهای آماری و مالی
انشالله ایام به کام باشه
ارادتمند شما هستم.
سوالی داشتم و خواهش داشتم شانس من رو یک بررسی بفرمایید
من با اینکه مهندسی خوندم اما علاقه اصلیم مدیریت و مخصوصا finance هستش.
میخواستم بدونم برای ارشد یا دکترا کدومش برم بهتره هم از نظر شانس برای فاند و هم از نظر بازار کار در آینده.
اطلاعاتم در مورد دانشگاههایی که شانس دارم کمه و ممنون میشم دوستان هر اطلاعاتی در هر سطحی دارند در میون بگذارند... هرچه جامع تر فرمایشاتتون رو بگید راه جلوی من هم روشن تر میشه... تنها مرجعی که من الان بهش اعتماد دارم این فرومه.
پیشاپیش ممنون و خواهشمندم من رو از لطفتون بی بهره نکنید.
این ترم فارغ التحصیل شدم از لیسانس مهندسی برق - کنترل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی. معدل دوسال آخر: 15.5 و معدل کل: 15
GRE: Quant: 170, Verbal:165, A.W:4
( TOEFL: 115 ( Reading:28, listening:30, speaking:28, writing:29
مقاله ندارم.
3 سال سابقه کار پارت تایم به عنوان مهندس مشاور در حوزه مهندسی برق و مدیریت سرمایه گذاری و مالی.
نیاز به فاند کامل دارم و اولویت فاند و بعد رنک دانشگاه هستش برام.
نرم افزار اینا مسلطم:
C++ , MATLAB , یه سری نرم افزارهای آماری و مالی