06-07-2015, 09:03 PM
(06-07-2015, 07:52 PM)Eli87501 نوشته: سلام
اول اینکه میخواستم بدونم آیا ددلاین دقیق دانشگاهها همون زمانی هست که برای پر کردن فرم آنلاین پذیرش و فرستادن مدارک، اعلام میکنن ؟ مثلا دانشگاهی که من تو کره جنوبی میخوام براش اپلای کنم تاریخ فرستادن مدارک رو 9 فوریه تا 27 مارچ اعلام کرده ... این یعنی من دقیقا کی باید مدارکمو پست کرده باشم برای دانشگاه ؟
و اینکه من برای پاییز 2016 این دانشگاه میخوام اقدام کنم ، حدودا از کی باید ایمیل زدن به اساتید رو شروع کنم ؟
و سوال آخر اینکه من میخوام تافلم رو تو نوامبر شرکت کنم، با توجه به ددلاین این دانشگاه آیا دیر نیست ؟
ممنون میشم که جوابمو بدید چون با وجود خوندن تاپیکهای مختلف ولی الان خیلی گیج شدم ...
ممنون.
درود
دوست من نیازی به پیچیده کردن موضوع نیست! 9 فوریه تا 27 مارچ حدود یک ماه و نیم وقت دارین تا مدارک رو تمام و کمال خدمت ادمیشن کمیته بفرستین. فرقی نداره بین 9 فوریه یا 27 مارچ. هرچند به نظر من هرچه زودتر بهتر!
ایمیل به اساتید رو هروقت شروع کنید میشه. خودتون رو مقید نکنید. ولی معمولا 3 یا 4 ماه مونده به ددلاین شروع میکنن. تافل نوامبر بدین نهایت 2 هفته ای نتایج اینترنتی میاد که نمیدونم اون دانشگاه کد ets داره واسه فرستادن یا نه. اگر نباشه به راحتی میتونید از سایتشون pdf کارنامه رو بگیرین بفرستین و نیازی به اصل نیستش. خیر اصلا دیر نیست.
پ.ن: راجع به ارتباط با اساتید، زمان قطعی نیست. فردی داشتیم بعد ددلاین به استاد ایمیل زده فاند گرفته و فردی داشتیم 3 ماه قبل ددلاین زده اصلا جواب نگرفته و بالعکس.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.