06-07-2015, 11:17 PM
(06-07-2015, 10:54 PM)الهه ب نوشته: سلام وقت بخیر ممنون میشم اگه بهم کمک کنید دوست عزیز
من کارشناس مشاوره از دانشگاه فرهنگیان با معدل 17/78
کارشناسی ارشد مشاوره خانواده با معدل 16/87 از دانشگاه تهران
4 تا مقاله از یک همایش بین المللی در ایران دارم
حدود 7 سال سابقه کار مشاوره در مدارس ایرانی
حدود 3 جلسه کارشناس روانشناسی برنامه صدا و سیما استان فارس
حدود 10 مدرک کارگاه روانشناسی قابل ترجمه وزارت علوم هم دارم
الان هم حسابی دارم زبان میخونم و تا چند ماه آینده تافل میگیرم
میخوام برای دکتری روانشناسی یا مشاوره در کانادا یا آمریکا اقدام کنم ولی فول فاند برام خیلی مهمه چون توانایی پرداخت شهریه ندارم. از توجهتون سپاسگزارم
دوست عزیز، متأسفانه رشته شما جزء رشته هایی هست که به خوبی برخی از رشته های مهندسی از حمایت صنایع برخوردار نیست و طبعاً شانس دریافت کمک هزینه و بورسیه های تحصیلی در کانادا به همان نسبت کمتر هست. نکات برجسته ای که وجود داره از این قراره که در مرحله اول معدل های مناسبی دارین و دیگر اینکه در امر پژوهش، نمیتونم به طور قاطعانه بگم که چقدر خوب یا بد کار کردید، ولی هر چه مقالات معتبر تر در اختیار داشته باشید این رزومه بیشتر و راحت تر توسط تیم پذیرش/اساتید قابل ارزیابی هست. کمک هزینه ها معمولاً انواع مختلفی دارند که بهتره برای آگاه شدن از انواع آنها از این تاپیک بازدید کنید.
به نظر من، بهتره که با چندی از اساتید ارتباط برقرار کنید و در مکاتبات خودتون حتماً به مسأله مالی هم اشاره کنید و ازشون راهنمایی بخواید که به چه صورت میتونید از کمک هزینه ها بهره مند شوید. در مورد آمریکا هم متیونید از این قسمت از دوستان دیگر کمک بگیرید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers