(07-07-2015, 12:05 PM)nastaran1830 نوشته: سلام. ممنون از دوستان
ببخشید به نظر شما من با شرایط فول فاند از دانشگاه تگزاس و رشته پاتولوژی از سفارت انکارا اقدام کنم یا دبی؟ فقط من کمی نگران زبانم هستم چون نتونستم زمان بیشتری بدارم واسه مرور. و من یک سال پیش ایلتس گرفتم و دیگه هم نخوندم و راستش حد سده میتونم ..
احتمال ریجکت شدن دبی بیشتره یا انکارا؟ ولی ویزا رو میگن چند روزه انکارا میده. من شروع کلاس مهر میشه و واسه مصاحبه هم بیست مرداد میخوام برم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید..
درود
کاش اطلاعات اضافی تری میدادید! سابقه کار؟گپ یا فاصله بین مقاطع تحصیلی؟سربازی(که با توجه به اسمتون ندارین!)؟ من همیشه گفتم، گفتن اینکه کجا برید ریسکی هست و بعدا ممکنه باعث بشه برخی دوستان ناراحت بشن (احتمالا) ولی اگر رشته شما حساس نیست (که فکر کنم اینطوریه) و فول فاند هستید و مونث هم هستید برید آنکارا. درسته دیرتر ویزا میده ولی احتمالش بیشتر از دبی است در هر حال. ای کاش زودتر وقت میگرفتید واسه سفارت!مرداد کمی دیره!
نگران زبان اصلا نباشید! مهم نیست.
اینکه میگن ویزا زود میدن و نمیدونم دیر میدن و کلیرنسش کمتره یا بیشتره و اون افسر قد بلنده و موبلونده و بهتره و بدتره همش من درآوردیه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.