07-07-2015, 01:56 PM
(07-07-2015, 01:28 PM)Charming نوشته: درود
خوب بازهم بهانه سفارت SOCIAL TIE بوده که به راحتی متاسفانه ردتون کردن.
من منظورتون رو از " میخوام دکترا اپلای کنم" دقیقا درک نکردم. یعنی شما میرید اونجا مستر بخونید برگردید ایران دکترا بخونید؟! اگر اینطوریه که کاملا غیر منطقی است و حتی اگر راست هم باشه افسر باور نمیکنه!!
من آنکارا رو توصیه میکنم چون گیرش روی SOCIAL TIE کمتره ولی نمیشه تضمین کرد. البته شما بهتره با فاصله برید سفارت. من بودم راستش رو میگفتم در مورد تحصیل. نمیدونم راستش البته چیه!
ولی شما حتما باید افسر رو متقاعد کنید که برمیگردید هرچند خودش میدونه پاتون برسه اونور آب کاملا بی خیال اینور میشید!!
همچنین bs تون باید کامل پوشش بده کمی هم بیشتر و با عموتون هم که ارتباط ندارید و اگر شد یه job offer هم ببرید.
بااحترام،
ترکان
نقل قول:من مدارک کامل داشتم اصلا از من نخواست، اخرش این برگه سفید رو داد. راستش اینه که من در مورد job offer دروغ گفتم فقط میخواستم بدونه که برمیگردم. راستش اینه که چون رشته من اموزش زبان روسی بوده میخوام پایمو قوی کنم برای دکترا. من دو تا bs هم دارم هم حساب جاری پدرم هم حساب کوتاه مدت خودم. سند خونه.. فکر کنم تا میگن متقاعد نشدیم مدارکو بهشون نشون بدیم. حالا نمی دونم باید job offrer رو ببرم؟ دانشگاه I-20 دیگه صادر کرده میتونم بگم رو این مساله ایراد گرفتن؟ RESEARCH PLAN هم باید داشته باشم؟ بعد از چه مدتی بهتره اقدام کنم؟