08-07-2015, 12:47 PM
(08-07-2015, 12:33 AM)afrooz.a نوشته: با سلام. بنده فارغ التحصیل رشته ی ریاضی کاربردی از دانشگاه پیام نور با معدل 13/28 و دانشجوی ترم آخر مدیریت فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد هستم. معدل فوق لیسانسم بدون احتساب نمره پایان نامه 17/88 هست که انشاالله بعد از دفاع معدل کل بالاتر میره. در حال نوشتن پایان نامه هستم که از موضوعات تقریبا به روز هست. میخاستم بدونم چقدر شانس پذیرش دکترا توی دانشگاه های آلمان رو دارم؟ مدیریت فناوری اطلاعات توی آلمان چه جایگاهی داره؟ برای پذیرش توی این رشته باید زبان انگلیسی رو تقویت کرد یا آلمانی؟
در واقع شانست بالا نیست!!
چون نه مقاله دارید و نه نمره زبان!! البته نمونه رزومه دقیق خودت رو اشاره نکردی با این 2 معدل نمیشه دقیق گفت اما گرفتن بورس هم فاکتورهای مختلفی داره، نمونه رزومه و پروپزال قوی، حجم متقاضی ، دانشگاه مورد نظر!!
در خصوص جایگاه اطلاعی ندارم!!
اما برای دانشگاه میتونی در وب سایت daad.de/en زبان تحصیل رشته / دانشگاه خودت رو بررسی کنی. اصولاً ترکیبی از همه هست.
انگلیسی، المانی و انگلیسی - المانی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public