08-07-2015, 02:07 PM
(08-07-2015, 01:48 PM)m2000 نوشته: سلام دوست عزیز
قبل از هر چیز ممنون که وقت میزارین و مشاوره رایگان به ما میدین(براتون بهترین ها رو آرزو دارم).
چرا همه میگن اول تافل رو بخونید و امتحان بدین، بعد gre ؟؟؟
با همدیگه خوندن چه اشکالی داره ؟
خب وقتی ریدینگ در سطح gre بخونیم قطعا" ریدینگ تافل رو یه نمره عالی میگیریم. به نظرم یه نمره خوب توی وربال یه برنامه چند ماهه میخاد، نه یکی دو ماهه
رایتینگ هم که تقریبا" با هم یکی هستند
اکثر دانشگاه ها رو نمره gre حساس هستند و نمره بالا می خوان.
راستش من اینجوری برنامه ریزی کردم که اولویت اصلیم اول gre باشه. تا آبان ماه، حالا این وسط تافل رو هم کم کم می خونم(البته سطح زبانم خوبه). به نظرتون این برنامه چه اشکالی داره؟
با سپاس
درود
خواهش میکنم دوست من
به خاطر این میگن که toefl خوندن باعث میشه دیگه پایه زبانتون قوی تر بشه و در GRE مشکل زیادی پیدا نکنید.
البته یک مساله بگم من با این کار بالا موافقم ولی خودم اول gre دادم بعد toefl!!!
قطعا ریدینگتون قوی میشه ولی خوب انرژی زیاد میبره. بله کاملا برنامه چندین ماهه میخواد نمره گرفتن در امتحان GRE. من نمیدونم پایه زبانیتون چطوره ولی آبان ماه یکم زوده. میشه نمره گرفت. نمیگم نمیشه، ولی باید وقت گذاشت.
رایتینگ ها جسارتا اصلا رابطه ای با هم ندارند. منی که 29 گرفته بودم toefl به زور 3 دادن بهم در GRE!! پس توجه داشته باشید مساله به این سادگی نیست.
پ.ن: حالا هر برنامه ای رو شروع کردید ادامه بدید. همزمان خوندن خودش هنر میخواد که شما ظاهرا دارید. عوض نکنید برنامتون رو، جون مشکل ممکنه ایجاد بکنه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.