شاید خیلی ها با من موافق باشند که اطلاعات مورد نیاز متقاضیان کارشناسی در این سایت بسیار محدود است، و اغلب بحث های مطرح شده پاسخ های کافی در پی نداشته اند.
این را هم اضافه کنم که بنده در این سایت یک تازه واردم و شاید این کار من مطابق با عرف این سایت نباشد و هرگونه پیامد طرح این بحث در اینجا را بدون چون و چرا و ناراحتی میپذیرم باشد که کاربران، و مدیران قدری به مشکل متقاضیان کارشناسی بیاندیشند.
البته زحمت بسیاری از دوستان که با وجود اینکه در مقاطع بالاتر تحصیل می کنند، اما با جستجو و تحقیق اطلاعاتی که بدست آورده اند را در اختیار ما گذاشته اند را نمی شود نادیده گرفت اما خب با این وجود هنوز فقدان اطلاعات احساس میشود.و این شاید به خود ما بچه های کارشناسی برمیگردد که کم کاری کرده ایم و علت یا قلت عددی این دسته دانشجویان است، و یا عدم احساس مسئولیت نسبت به هموطنان خویش.
برای مثال همین آزمون ورودی کارشناسی در ایتالیا که بنده بحثش را اینجا پیش کشیده ام، با وجود اینکه یکی از دوستان قیلا این بحث را در انجمن ایتالیا مطرح کرده اند و اطلاعات بسیار خوبی هم ارائه کرده اند، ولیکن این اطلاعات فقط صرف آشنایی با این مقوله بوده و پیگیری لازم و ارایه تجربیات و راهکارهای لازم در مورد آن صورت نگرفته است.برای همین من تصمیم گرفتم که این بحث را اینجا هم مطرح کنم، که بیشتر دیده شود، شاید منجر به ارایه اطلاعات مفیدتری شود که کمی از نگرانی امثال من در مورد این امتحان کم کند.
برای اطلاع دوستان عزیز مقاطع بالاتر، و همچنین متقاضیان دیگر کشورها، لازم به ذکر است که تفاوت عمده ی این آزمون با دیگر آزمون ها، که باعث یدایش نگرانی است،در این است که این آزمون در خاک ایتالیا برگزار میشود و پذیرش دانشجو در رشته ی دلخواهش مستلزم عبور از این خوان آخر است.پس مثل آیلتس و سایرین نیست که در صورت عدم قبولی دوباره در آن شرکت کنی، آن هم چندبار در سال، و ماندن پشت آن عواقبی غیر قابل مقایسه با سایر آزمون ها دارد پس به من حق بدهید که تا این حد نگران باشم.
این را هم اضافه کنم که بنده در این سایت یک تازه واردم و شاید این کار من مطابق با عرف این سایت نباشد و هرگونه پیامد طرح این بحث در اینجا را بدون چون و چرا و ناراحتی میپذیرم باشد که کاربران، و مدیران قدری به مشکل متقاضیان کارشناسی بیاندیشند.