(09-07-2015, 12:59 AM)RezaSam نوشته: سلام من تازه وارد هستم لطفا راهنمایی کنید
برای من از هلند توسط دختر عمویم دعوت نامه ارسال شده و از طریق ایمیل وقت هم گرفتم فقط چند تا سوال مونده ممنون میشم راهنمایی کنید
1 - مدارک و اسناد را کجا میتونم ترجمه کنم جای خاصی وجود داره که مورد تایید هلند باشه یا موردی نداره هرجا ترجمه کنم
2 - ترجمه به انگلیسی باشه یا هلندی
3 - پرینت حساب 3 ماه باشه یا 6 ماه و ترجمه پرینت حساب را خود بانک انجام میده یا باید خودم انجام بدم ببرم بانک مهر کنه
4 - بابت هزینه های ویزا باید یورو دنبال خودم ببرم زمان مصاحبه
ممنون ببخشید طولانی شد من از بندرعباس هستم و متاسفانه اینجا کسی با این موضوع آشنا نیست
مــدارک لازم بــرای ویزای هلند
اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
فتوکپی از صفحات ۱-۹ (گذرنامه های قبلی) یا ۱-۵ (گذرنامه های جدید) و ویزاهای ۳سال گذشته به علاوه یکسری کپی از صفحات مشخصات و اعتباری برای بخش فروش.
اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم ویزای جداگانه با امضاء فرستاده شود.
تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
۲ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید از رو به رو.
ترجمه انگلیسی فتوکپی شناسنامه صفحه ۱-۲٫
ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل،گواهی بازنشستگی،…
در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد.
کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست ۶ ماهه گذشته بیمه با مهر و امضاء الزامی است.
برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است.
پرینت انگلیسی حساب جاری ۶ ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء (توسط بانک).
ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.
مدارکتو ببر دارالترجمه ترجمه کن
موفق باشی
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید