09-07-2015, 03:11 PM
(09-07-2015, 02:07 PM)farshad123 نوشته: برادر حامد خوبی اخوی؟
فکر کنم یکم موضوع رو با گرفتن یارانه پیچش دادیم.
عزیزم یه کشور دیگه هر ساله به هر دلیلی یه دری باز کرده واسه گرفتن نیرو. شاید همین فردا بگه ما نیرو نمی خوایم. خلاص! کسی می تونه اعتراض کنه؟ اینکه شما باید نیرو بگیرید. وظیفتونه! باید همرو درست و (شیک و مجلسی) رو روال اقامت بدید!
مثل این میمونه یارو داره نذری میده، همه ریختن اقا چرا دیر غذا میدی؟! خوابمون گرفت!
عزیزم شما کافیه یه نگاه کنید به بچه هایی که سالهای قبل اقدام کردن و هنوز هیچی.
هر پرونده با هر پرونده فرق داره. دخترا معمولا زودتر جواب میگیرن واسه سکیوریتی چک. اونی که سربازی معافه چک کمتر. اونی که سابقه کارش پیچیده، چک بیشتر. همین چک کردنا هرکدوم شاید 2 هفته زمان ببره. شما یه دکتر اینجا میرید واسه مدیکال یه 20 روزی طول میده تا سابمیت شه. سفارت و سازمان های وابسته دیگه بدتر.
در ضمن وقتی یه نفر ایمیل میده و میگن تو بازه نرمال هستید، به چی میشه اعتراض کرد؟! اینکه بازه نرمال نیست؟!
و این هم مد نظر داشته باش که اینطور نیست بر اساس تایم پاس ریکویست کنن. اگه دقت کنی بیشتر به رشته ربط داره. تو هر بازه زمانی یه کد رشته پاس می گیره. واسه تنظیم ورود نیرو جدید به بازار کار.
میدونم استرس دارید و من هم مثل شما. ولی کارشون خوبه. اینارو گفتم شاید یکم ارامش ایجاد کنه.
مخلص.
من فک میکنم شما یه مقدار مسائل رو باهم قاطی کردی دوست اخوی !!!
اون کشور 25000 مهاجر خواسته برا سال 2014 . سیاست های اقتصادیش روی ورود مهاجرین میچرخه و رو تک تک مهاجراش حساب میکنه . پرونده های ما 1 بار چک شده تو کانادا و به ویزا آفیس انتقال داده شده (ویزا آفیس وظیفه اش کنترل پرونده از جهت سکیوریتی و سندیت داشتن سوابق کاری هست) نمیتونه بدون هیچ دلیل غیر منطقی شما رو ریجکت کنه چون کافیه شما شکایت کنی به cic و اونا نتونن cic رو قانع کنن . من فک میکنم شما یه مقداری هنوز درگیر ذهنیت ایرانیتون نسبت به قضایای مختلف هستین . تو ایران ما عادت کردیم وقتی خلافی میکنیم فقط بگیم نوکرم چاکرم خاک پاتم که افسر راهنمایی جریمه رو به حداقل برسونه . هیچ موقع عادت نداریم از حقوق خودمون دفاع کنیم چون اینجوری بارمون اوردند . چون بهمون یاد دادند که اگه با افسر کل کل کنی میتونه حتی ماشینتو راحت بخوابونه . اونم واسه این که قانون آخرش حق رو به افسر میده هیچ موقع مردم حقوقشون محترم شمرده نشده.
بگذریم از همه اینا . این پست رو دیروز پیش ارسال کردم که ببینم چند نفر هستند که با واقعیت امر آشنا ان و همدل میشن . الان دیدم اشتباهه که حتی خودمم اعتراض کنم . چون یه دست صدا نداره !