09-07-2015, 10:04 PM
(09-07-2015, 09:56 PM)sahart1979 نوشته: سلام اقای ترکان
رشته من مدیریت برنامه ریزی اموزشی، در مقطع پست- مستر است. فامیل دور داریم. ولی نگفتم. ست 35 سال
درود
همانطور که حدس میزدم البته سن نیز در اینجا بی تاثیر نبوده. بلاخره اونها هم دنبال بهانه اند.
متاسفانه اینجور رشته ها در حالت کلی کمتر applicant دارند و نمیتوان با قاطعیت نظر داد. مثلا اگر رشتتون فنی بود یه چیز دیگه میشد گفت.
همانطور که گفتم البته یه نکته مثبتی که هست، هنوز آنکارا رو در چنته دارین! معمولا کسایی که آنکارا ریجکت میشن به سختی از سایر سفارت ها میتونن ویزا بگیرن ولی برعکسش صادق نیست. شما ریز اطلاعات افراد رو در 3 سال گذشته بررسی کرده، آمار گرفته و روی نمودار بیارید مشخص میشه این موضوع.
شما یکجا گفتید عمو دارید ولی گفتید رابطه ندارید الان میگید نگفتم!(یا من درست متوجه نشدم)
در هر حال چاره ای جز رفتن به دبی یا آنکارا نیست در حال حاضر فقط چون با بند social tie رد شدین بهتره کمی زمان بدین. هر چند همین الانشم وقت سخت پیدا میشه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.