(04-07-2015, 06:41 AM)Mesfandiari نوشته: سلام دوستان
من هفته گذشته بوسيله يه موسسه لندينگ في پرداخت كردم ،اما در فيش ارسالي و همچنين ستبجكت ايميل هيچ مشخصاتي ننوشتم ، بعد از يك روز يك ايميل مبني بر يكسري اطلاعات از جمله نام ، روش اقدام، تاريخ ، فايل نامبر و همچنين اتچ فيش پرداختي براي من ارسال شد كه من اينبار در گزينه سابجكت فايل نامبر و اسمم رو نوشته و ساير اطلاعات وا درون يك متن ارسال كردم ولي بازم درون فيش لندينگ مسخصات خودم رو ننوشتم . ٢ تا سوال دارم اولا نيازي هست مجددا يك ايميل بزنم و فيش رو پر كنم و ارسال كنم با توجه به ايميل تاييد دريافت از پاريس و سوال دوم از كجا ميتونم متوجه شم كه لندينگ في وارد پروندم شده است ؟
سلام.
هیچ جایی وجود نداره که شما متوجه شین که همه چی راجع به فیشتون اوکی بوده و وارد پروندتون شده یا نه. مگر اینکه ایرادی داشته باشه و خودشون ایمیل بزنن.
به نظرم حتما همه مشخصاتتون رو فیش بنویسین و دوباره ارسال کنید. اکثر بچه ها این کارو کردن. شاید اونا فایلا رو جایی ذخیره کنن، اونوقت دسترسی به اطلاعاتی که شما تو ایمیل دادین ندارن. هم مشخصاتتون به صورت کامل تو متن ایمیل باشه و هم تو فایل. توضیحم بدین که داستان چیه. مسلما این کار ضرری براتون نداره.
ایمیل تایید پاریس اتوماتیک هست و فقط نشون می ده مدارک شما رسیده، ولی صحت اونو که تایید نمی کنه. این دفعه هم ایمیل فرستادین حتما منتظر تایید اتوماتیکش باشین، اگر نگرفتین صبر کنین، دوباره بفرستین.