10-07-2015, 09:34 AM
(10-07-2015, 06:14 AM)Koooka نوشته: درود بر همه دوستان. من در مورد مبلغ فاند سنگاپور و نمره جی آر ای سوالاتی دارم.
من درحالی که اصن به سنگاپور فکر نمی کردم به یه استاد توی NUS ایمیل زدم، اونم فوری قرار گذاشت توی اسکایپ با هم صحبت کردیم و قرار بر این شد که شیش ماه منو به صورت آزمایشی (Research Staff) بگیره و بعد از تایید عملکرد منو به عنوان دانشجوی دکتری بگیره. حالا کارهامون پیش رفته و من برای ویزای کار شیش ماهه درخواست دادم با مبلغ فاند 3300 دلار. استاده تو ایمیل ادمیشنم (که با ایمیل خودش و به صورت غیررسمی فرستاده شده بود) به من گفته بود که مبلغ فاندت 2200 دلار سنگاپور خواهد بود. حالا به نظرتون بعد از این شیش ماه و با دانشجو دکتری شدن من، اینا 1100 دلار از فاند من میزنن یا ممکنه با چونه زنی یا بی چونه زنی مبلغ رو روی همین 3300 دلار نگه دارن؟ اینو هم بگم که آزمایشگاهه پروژه بردار خفنه و پول خوبی تو دست و بالش هست.
جدای از این استاده از من خواست برای دوره پی اچ دی ترم زمستون آینده یعنی سال 2016 از طریق خود دانشگاه اپلای کنم. منم اقدام کردم ولی هیچ درخواستی برای GRE نبود. فقط تافل بود که مدارک مربوطه رو دادم تحویل و ادمیشنم توسط منشی تایید نهایی شد. حالا به نظرتون ممکنه شیش ماه دیگه بهم بگن نمره GRE بیار؟
ممنون از راهنماییاتون
دوست عزیز در خصوص 2 مورد سوال شما:
1- اگر با استاد به توافق بر سر مبلغی رسیدی که مشکلی نیست توش دست ببرن و هی کم و کسر کنند ضمن اینکه سنگاپور یکی از بالاترین مقدار اسکولارشیپ در دنیا رو داره و بهتره روی این موضوع اطمینان داشته باشید. و جای نگرانی نیست. هرچند پیشنهاد میکنم با استاد روی این موضوع به اتفاق نظر مناسبی برسی.
2- موضوع GRE ببینید درسته که دانشگاه گفته نه تافل میخواد نه GRE ولی مطمئن باش 90% کسایی که برای این بورس اپلی میکنن نمرات بالایی در تافل و GRE دارن بنابراین برای این فرصت دکتری سال اینده بهتره این مورد رو داشته باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public