12-07-2015, 01:05 AM
(11-07-2015, 08:26 PM)salehi.j نوشته: سلام
ابتدا ممنونم از سایت مفیدتون.
من با ویزای دوساله J1 به عنوان short-term scholar برای یک دوره شش ماهه در زمینه تحقیقات پزشکی اومدم امریکا. دانشگاهی که الان هستم(دانشگاه امریکایی) هم بهم کمک هزینه میده. سوالی که داشتم اینه که من چطور میتونم عنوانم رو تغییر بدم؟ چون به من گفتن تو بعد تز شش ماه باید حتما امریکا رو ترک کنی.
آیا راههی دارم که بتونم بیشتر بمونم؟ آیا اگر تا اینجا هستم بتونم استادمو متقاعد کنم که برای postdoct حاضر هستم و بتونم postdoct رو بگیرم، میتونم عنوانم رو تغییر بدم؟
اول این که در مورد ویزای J-1 یک مقدار باید مراقب بود، چون گاهی ویزای J-1 شامل قانون دو سال اقامت در کشور مبدا میشه. در اون صورت شما ناچارید که بعد از تموم شدن ویزاتون دو سال خارج از امریکا باشید.
اگر ویزای شما شامل این قانون نشه، یکی از راههایی که میتونید مدت بیشتری بمونید گرفتن postdoc هست. نمیدونم رشته تحصیلی شما دقیقا چیه، اما اگر بتونید در امریکا کار پیدا کنید، یک راه دیگهاش اینه که کار بگیرید و ویزاتون رو به H1B تغییر بدید. حتی این امکان وجود داره که پذیرش تحصیلی بگیرید و ویزاتون رو به F-1 تغییر بدید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.