12-07-2015, 03:45 AM
(11-07-2015, 11:06 PM)Charming نوشته: درود
در مورد مالیات فدرال حساب بانکی مقدار بسیار ناچیزی خواهد بود. منظورم پولی هست که در حساب saving تون گذاشته اید. نه پولی که از راه کار کردن یا فاند دانشجویی گرفتین.
سوال شما در مورد فاند بود:
اولا بگم که این مقدار بستگی به ایالت داره.
اگر دانشگاه برای شما درس هم رد کنه یعنی شما مشغول به تحصیل باشید حتی اگر یک کورس یک واحدی باشه، شما حدود 14 درصد مالیات فدرال میدید، ولی در غیر این صورت اگر فقط ریسرچ دارید 30 درصد مالیات از شما کسر می شه چون نوع درآمد شما تغییر می کنه. حداقل در ایالتی که من هستم اینطوریه. البته این رو بگم که شما باید فرمهایی پر کنید( به تاپیک مربوطه مراجعه شود) که در این صورت مقداری از پول شما در ماه فکر کنم april به حساب شما برمیگرده. بسته به اینکه چقدر دریافت کردین از 20 تا 70 درصد تکسی که دادین ممکنه برگرده!
اگر اشتباه کردم، لطفا دوستان دیگری که مدت زیادی در آمریکا هستند توضیح بدن.
پ.ن: این چیزی بود که من یک سالی که اینجا هستم دیدم از حساب خودم!
بااحترام،
ترکان
من فقط نکته ای رو اضافه کنم که شما تا وقتی از "لحاظ مالیاتی" به عنوان Non-Resident اون ایالت محسوب میشید، مقدار tax return شما بندرت از 20 الی 25 درصد کل مالیات پرداختی، بالاتر خواهد رفت، یعنی اگر فرض کنیم که شما در سال مالیاتی، حدود 2800 دلار مالیات فدرال وبعلاوه مالیات ایالتی (اگر مالیات ایالتی شامل ایالت محل سکونت شما بشه - به عنوان مثلا GA) پرداخت کرده باشید، حدود 520 دلار به شما برگردونده میشه.
در مورد اینکه کار اگر شما در دانشگاه Teaching باشه یا Research، درصدی که باید مالیات بدید فرق میکنه، من چیزی نشنیدم، چون تا جایی که من اطلاع دارم، درصد مالیات بر اساس مبلغ درآمد هستش نه نوع کاری که انجام میدید (در مورد GA).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.