13-07-2015, 07:57 PM
(13-07-2015, 10:35 AM)mehr_kia_mehr نوشته: سلام
دوستان این شرایط من هستش در حال حاضر:
کارشناسی مهندسی تکنولوژی نساجی : دانشگاه صنعتی اصفهان، معدل 14.5
کارشناسی ارشد مهندسی تکنولوژی نساجی : دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، مدل 16.05
مقاله : یدونه در کنفرانس داخلی
سابقه سه سال و ماه کار مرتبط همراه با بیمه
مدرک زبان فعلا ندارم
با توجه به اینکه ترکیه از نظر نساجی قوی هستش، آیا احتمالش هست بعد از گرفتن مدرک زبان و GRE بتونم از یه دانشگاه فاند بگیرم ؟ و از نظر کار در زمینه نساجی چطور؟امکان کار هست؟ اصلا اجازه میدن همزمان با تحصیل کار کرد؟
اقامت ترکیه به چه صورت هستش؟ میشه بعد از مدتی اقامت دایم گرفت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید و اگر سایتی هست که دانشگاههای ترکیه رو توش لیست کرده باشه معرفی بفرمایید. ممنون
درود
دوست من اگر پستهای قبلی رو بخونید متوجه میشید که هر ساله بر میزان سختگیری کمیته پذیرش افزوده میشه در کشور ترکیه. من میتونم برای این مدرک بیارم و نمودار دوستان رو از سال 2011 که پذیرش گرفتن با رزومشون براتون بذارم.
یک به یک جواب میدم:
1- خوب مدرک زبان ندارید، هیچ پیش بینی نمیشه کرد. نمرات TOEFL , GRE تاثیر زیادی در نظر کمیته دارند. البته قسمت ریاضی GRE مهمه. احتمال فاند گرفتن علاوه بر رزومه شما به رزومه رقیبان و دانشگاه مربوطه بستگی دارد. فاند از دانشگاههای دولتی رو فراموش کنید مگر در دو حالت:
1- واسه بورس دولتی ترکیه اپلای کنید که همه ساله 10 ها هزار نفر اپلای میکنند براش.
2- استادی که پروژه داره پیدا کنید که بتونه از اون بهتون پول بده که معمولا TUBITAK گفته میشه.
در غیر این حالات دانشگاههای دولتی کمک هزینه رو فقط به دانشجویان ترک میدن.
برای خصوصی ها ولی قضیه کاملا فرق میکنه. شهریه خصوصی ها بسیار زیاده ولی در عوض با رزومه نسبتا خوب میشه علاوه بر WAIVE کردن شهریه، فاند اضافی هم گرفت که برای دکترا حدود 1800 لیر یا 2000 لیر در ماه میشه همراه با بیمه.
الان ترکیه جزو معدود کشورهایی است که فاند رو انصافا طوری میده که کمی بیشتر از یر به یر میشه!
سوالات بعدی مربوط به اینجا نیست ولی در حالت کلی خیر اجازه کار داده نمیشه. امکان کار در ترکیه خیلی سخت هست چون خود جوانان ترک آماده خدمتش به جان هستند و فرصتها رو پر میکنن. اقامت دایم گرفتن هم از اون سخت تر! شرایط اقامت دایم ترکیه واقعا خیلی پیچیده هست. نمیخوام درگیرتون کنم فعلا به این مساله شما رو و لینک بدم برین قوانین دولتی رو بخونین ولی تا جایی که میدونم 8 سال حداقل باید بگذره از کارتون یا ثبت شرکتتون تا پاسپورت ترکیه بگیرید.
این جا رو ببینید کاملا دانشگاهها معرفی شده همراه با توضیحات. البته شما به این اکتفا نکنید. دانشگاههای تازه تاسیسی هستند که واقعا با وجود شناخته نبودن، خیلی استادان قوی داره به خصوص در دانشگاههای خصوصی. پیدا کنید و ایمیل بزنید ببینید چی جواب میدن بهتون. مدارک زبان رو هم سعی کنید بگیرید.
پ.ن: به نظر من ترکیه واسه افراد به خصوص غیرترک جای مناسبی واسه زندگی نیست ولی واسه تحصیل اگر بتونید از دانشگاههای انگلیسی زبان پذیرش بگیرید و اگر ترک هستید از دانشگاههای قوی خصوصی ترک زبان، خیلی کشور مناسبی میتونه باشه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.