(13-07-2015, 12:24 PM)saba.ak95 نوشته: سلام دوستان
من همه ی پست های این تاپیک رو مطالعه کردم و جواب نصف بیشتر سوالاتم رو گرفتم . ولی هنوز چند مورد رو متوجه نشدم .اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
1.در مورد نحوه درخواست فاند .خب اکثر سایت ها راجع به financial aid توضیح دادن و این موضوع در مورد درخواست ta شدن یا scholarship گرفتن از خود دپارتمان مشخصه ولی چیزی که هس اینکه اگه قراره فاندت از سمت استاد تامین بشه ، طبق توضیحاتی که تو پستا بود گفته بودن کلا بهتره بحث aid رو با استاد مطرح نکنی .
اولا اینکه خب از کجا باید بفهمی فاند میتونی بگیری یا نه و مقدارش چقدره ؟؟
ثانیا اینکه بفرض استاد جواب خوب داد ،آیا لازمه با یونی هماهنگ بشی و بهشون بگی که من دارم این aid رو میگیرم و باز فرم financial aid رو پر کنی یا دیگه لازم نیس صرفا اونجا یه فرم apply عادی پر میکنی؟
2. . آیا ta/ra هم ممکنه یه جورایی تموم بشه ؟ تو چند تا پست راجبه قطع شدن فاند یا تموم شدن scholarship توضیحاتی بود ولی منظور من قطع شدن به علت نارضایتی استاد یا تموم شدن بودجه نیس منظورم اینه که مثلا این کمک هزینه صرفا شامل 2 ترم از کل تحصیل بشه ؟ از کجا مشخص میشه یه همچین چیزی؟
درود
1- دوست من اینکه از کجا میشه فهمید، خوب نمیشه در واقع فهمید میشه حدس زد. یعنی با توجه به رزومه شما دوستان با تجربه میتونن حدس بزنن میتونین فاند بگیرین یا نه.
اگر منظورتون اینکه از کجا مشخص میشه ، دانشگاه خودش اعلام میکنه فاند گرفتید و مقداش رو و نوعش رو و یا اصلا نگرفتید.
در ضمن اینکه aid رو در میان نذارین درسته ولی وقتی به استادی ایمیل میزنین یعنی دنبال فاند هستید. در این گونه موارد هم بعضا میبینید استاد خودش مستقیما میگه مثلا من فاند ندارم ولی میتونم شما رو بردارم.
خیر همون apply کافی هست. البته باید اگر دانشکاه مربوطه فرم مخصوصی داشت اون رو هم پر کرد. یا حتی بعضا گزینه ای هست دال بر اینکه میتونید بدون فاند بیایید که میگن تاثیری در تصمیم کمیته پذیرش نداره. اگر استاد قبول کنه خود دانشکده به دانشگاه اطلاع میده و اونها هم نامه پذیرش رسمی همراه فاند رو میدن به شما.
2- تمام شدن منظورتون چیه! اگر قطع شدن هست، بله احتمال هیچ چیزی در این دنیای دایره ای صفر نیست! ولی اگر شما کارتون رو به نحو احسنت انجام بدید خوب یکم بعیده قطع بشه. ولی یادمه سال 2008 تا 2011 وضعیت مالی آمریکا خراب شد ناگهانی و بعضی از دوستان متاسفانه فاندشون رو از دست دادند. البته بعضی هاشون. ra همه ساله توسط استاد تمدید میشه و معمولا هم میدونه برنامه فاندیش رو تا 5 سال آینده. ta هم دست دانشکدس (البته هستش دانشگاههایی که استاد خودش مثلا شما رو توصیه میکنه به عنوان ta به دانشکده و بگه این رو واسه درس من ta کنید) ولی در حالت کلی با توجه به رزومه ta توسط دانشکده پخش میشه.
خوب این رو زودتر میگفتید، بعد این همه توضیح دادن
نگران این مسایل نباشید . دانشگاه همه چیز رو هنگام پذیرش تعیین میکنه براتون . ایمیل بارونتون میکنند و یا نامه پذیرش هم میفرستند. بله بسیاری از دانشگاهها هم فاند رو یکساله میدن و بعد تمدید میکنند. ولی اینکه مثلا بگن ما از ترم 8 تا ترم 10 دکتری فاند میدیه بهت، دیگه غیر منطقی هست و من ندیدم یا نشنیدم.
البته میشه شما بعد رفتن مثلا از ترم دو یا سه فاند بگیرید. بله این ممکنه.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.