15-07-2015, 07:55 AM
(15-07-2015, 02:53 AM)Mphy نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم چهار ارشد فیزیک پزشکی هستم و دارم پایان ناممو کار می کنم و احتمال زیاد تا آخر ترم 5 کارم تموم میشه
لیسانس فیزیک از دانشگاه شیراز با معدل 13.5![]()
و معدل ارشدمم حدودا بالای 16 میشه
دارم زبان می خونم
می خوام برای گرفتن پذیرش phd با فاند اقدام کنم
تا جایی که سرچ کردم کانادا برای رشته ی فیزیک پزشکی عالیه هرچند اصلا اطلاعات کاملی در زمینه ی گرفتن پذیرش و همچنین دانشگاهها ندارم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
هم اینکه شانسم چقد هست و کلا چه کارایی باید انجام بدم؟ از کجا شرو کنم و روی چی وقت بزارم؟
بسیار ممنونم
درود
دوست من ظاهرا همانطور که خودتون گفتید فروم شامل جزوه و تاپیکهای مربوطه رو نخوندید. با این اطلاعات متونم بگم معدلتون کمه و بدون نمره زبان هم که اصلا نمیشه نظر داد. کانادا هم استاد محور هست و معمولا بدون یافتن استاد نمیشه پذیرش گرفت. برای فاند داشتن باید رزومتون قوی تر کنید. متاسفانه معدلتون کمتر از مینیممهای خیلی از دانشگاههای کانادا هست. مقاله هم که ندارید درسته؟
قصد ناامید کردن تون رو ندارم ولی اگر قطعا میخواید کانادا برید بهتره تاپیک مربوطه رو بخونید و رزومه سایرین رو با رزومه خودتون مقایسه کنید ببینید از کجاها تونستند پذیرش بگیرند.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.